Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off offf ne diyelimki hepimiz nedense hep eşlerimizin ailelerinden çekiyoruz sanırım..
benimde kayınvalidem....
şimdi bebeği emziriyorum daha 2 hafta oldu doğum yapalı..e haliyle bebek emerken yoruluyor yavaş yavaş emiyor bazen meme ağzından çıkınca ağlıyor birden.. kayınvalidem hemen diyorki aaa sütünmü az geliyor acaba hemen panik yapıyo..ay sana ne yedirsek ne içirsek de sütün olsa diyor sanki sütüm yok..
ayy birde geçende yine kayınvalidem bebeği kucağına alıp severken bebek ağladı acıkmıştı bende dedimki acıktı sanırım şu kadar saat oldu emzirmeyeli dedim
hemen bebeğe dönüp hadi ineğine git demezmii.
ayy sinir şeyler yaa eve kendimi kapatıp kimseyle görüşmeyesim geliyor yaa gelip huzurumu kaçırıyorlar
:roflol: aynısını bana kayınvalidem dedi, hatta bir akrabasına dediki inek sütlü ama buzağı emmeyi beceremiyor dedi.
Sonra bebek ağlayınca, (göğsümden için) aç inek buzağı geliyor dedi. :roflol::roflol::roflol: sinirden gülüyorum.
ay canım yaaa senı tanımayı çok ısterdım,ben çok gülüyorum senın yazdıklarınaŞeniz
kızım bir aylık ve ne yazıkki sütüm cok az doymuyor.kilo almamış ve mamaya basladık.her gelen aaaaaa niye mama veriyorsun sütün niye az yazık yazık diyor.artık deprosyanlardayım.cok üzülüyorum elbette ama elden birsey gelmiyor.süt olsa vermemmi kuzuma.o yüzden eve tebriğe gelsinler istemiyorum.
kızım bir aylık ve ne yazıkki sütüm cok az doymuyor.kilo almamış ve mamaya basladık.her gelen aaaaaa niye mama veriyorsun sütün niye az yazık yazık diyor.artık deprosyanlardayım.cok üzülüyorum elbette ama elden birsey gelmiyor.süt olsa vermemmi kuzuma.o yüzden eve tebriğe gelsinler istemiyorum.
aaaaaaaaa karnında bi bebek daha mı var hiç gitmemiş vallaaa aynen duruyooo Çok üzgünüm çoook
e insaf yaaa daha dogum yapalı 11 gün oldu sanki 1 günde yaptık bu göbeği
boynundan tutp sallandıralım boynu uzun olur
ayaklardan da sallandıralım iyi olu iyiiiiii
aaaa zayıf kalmış bu...... ben cani bir anneyim yemesin diye elimden geleni yaparım
aaaa emeklemiyo mu daha ..... el ve ayaklarını bağlıyorum ben
aaaa seninki yapmıyomu bizimki böyle yapıyor.... sanki iyi bir halt ediyor
aaaaaaaaa karnında bi bebek daha mı var hiç gitmemiş vallaaa aynen duruyooo Çok üzgünüm çoook
e insaf yaaa daha dogum yapalı 11 gün oldu sanki 1 günde yaptık bu göbeği
bana da doğumdan 1 gun sonra karnın kalmış senın demişti babam:))
eminim bu konu hakkında araştırmışsındır ,bilgin vardır ama ben yinede ne olur ne olmaz yazayım dedim.
birçok tandığım humana still tea dneediler.gerçektende çok faydasını gördüler.ayrıca bol bol sıvı tüket.süt üretimine bayagı faydası oluyormuş.
bir arkadaşaım da bir bardak sıcak suya bir tutam ısırgan otu atıyordu 5-10 dk.bekleyip demledikten sonra içiyordu.maşallah sütüne bayagı bir faydası oluyordu.
sağol canım duydum onu,alıcam bu hafta.