Cildiye doktoruna dava açmak

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
Merhaba arkadaşlar
Hukuk alanında çalışan ve bu konuda bilgili üyelerimiz oldugu için konu açıp akıl danışmak istedim.

Benim kolesterolum lise sonda ölçtürdüğümde yüksek çıkmıştı, zaten yüksek kolesterol genetik bir rahatsızlık.
3 yıl kadar önce sivilce şikayetim için cildiyeye gittim. Ruakutan yazdı, yolladı. Artısını, eksisini konuşmadan, kolesterolumu ölçmeden. Ben de sivilcelerimden çook sıkıldıgım için ilaca başladım. Sonuç hüsran. Faydasını görmedim, gözle görülür yan etkileri var. Kolesterolum şu an çok yüksek, ve felaket sivilce izlerim var. Ruakutan öncesinde sivilcem vardı ama yanaklarımda olmadıgı için sivilce izim yoktu.
Sivilcelerimin asıl nedeni pco'muş, yumurtalık kisti. Ve ilacı doğum kontrol hapı. ilac kullandıgımda dönemde sivilcelerim geçiyor, ilacı bırakırsam nüksediyor.

Ben, bana, beni bu konuda bilgilendirmeden ve bende gerekli tetkikleri yapmadan (kolesterol ve pco) ruakutan tedavisi başlatan doktora dava açmak istiyorum. Yüksek kolesterolum ve sivilce izlerim de bu yanlış tedavinin kanıtları.

Ne yapmam gerekiyor ? bana pahalıya mal olur mu ? Nereye başvurmam lazım ? Sonuç alır mıyım ?

Teşekkürler,
tenesemisir

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Editor özel mesaja yönlendiriyor, ama sorumuza yanıt vermiyor.
Ben sana editor olamazsın demedim ki elmayra, ... !!

Editor özel mesaja yönlendiriyor, ama sorumuza yanıt vermiyor.
Ben sana editor olamazsın demedim ki elmayra, ... !!

Kullandığın kelimelere dikkat et, özel mesajına yanıt aldın, almadın mı? Ayrıca 7/24 online olamam değil mi?

İyi de, doktor ne yapsın? Check-up ' a mı soksun seni önceden? Vahiy mi gelsin bu kızda pco var diye. Gayet normal şekilde ilacını vermiş, senin de yol göstermen lazımdı doktora yüksek kolestrolüm var diye. Çünkü her sivilcenin nedeni aynı olmuyor. Bence boşuna kürek çekmiş olursun. Üstelik haklı olduğun bi yanın yok. Her doktor biyokimya istemiyo çünkü.

3 yıl öncr kullandığınız ilacın yan etkisi şimdimi çıktı:26:

yapmayın etmeyin olur mu öyle şey, tabiiki de kan tahlili istemesi gerekirdi. ne demek check up'a mı soksun. vahiy gelmesi gerekmez ki, bir doktorun aklına o ihtimal hemencecik gelmeli zaten. doktor ne için var ? ben tıbbi eğitimim olmadığı halde sivilcesi çok olan tanıdıklarıma kadın doğumcuya görünmeyi öneriyorsam doktor dünden yapmalı. hasta yükümlü değildir doktoru uyarmakla. doktor öyküyü soracak, tahlilini yapacak, öyle tedaviye başlayacak. heleki roaccutane gibi riskli bir tedaviye başlarken !

İyi de sivilcenin tek nedeni kolesterol veya pco değil ki. Hastanın söylemesi gerekir benim şu şu rahatsızlığım var diye. Doktor da ona göre ölçüp tartar illa ki.
Ayrıca aradan 3 yıl geçmiş, neyin davasını yapacak?

doktor sordu mu bakalım da söylesin ? olayı bilmiyosunuz ki bu kadar kararlı konuşuyosunuz doktor kızın konuşmasına bile müsaade etmeden yolladı belkide ? baksana ruakutan yazdı yolladı demiş böyle doktorlar yok mu sanki hiç, başından savar gibi .. ayrıca kollestrolü şu an yükselmiş, şu an şikayeti var tutupta 3 sene öncesinden nasıl ayağa kalkabilir Allahaşkına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…