- Konu Sahibi BarbieveKen
-
kisi kendinden bilir isi demisler.
cokm kiskancligin altinda baska seyler ararim. normal degil cunku. arkadasimi arayacak ya da isteyecek. ayni seyi yapmazsam ona serefsizim.
kıyamam ya ne kadar zor durumdasın canım benim. allah sana sabır ve dayanma gücü versin değişir inşallah dicem ama bu tarz insanlar asla değişmez.. hayatı zindan ediyor iyi dayanıyorsun valla canım:1no2:
keşke benim eşim beni kıskansaydı...aşırı olmamak kaydıyla kıskanmak çok güzel bence..hem kıskanmak hemde kıskanılmak..öyle olmadığı zaman bir boşlukta gibi oluyorsun..
ayy ne psikopatlar varmış be bende eşim kıyafetime kızıyo diye üzülüodum benimki bunun yanında evliyaymş..
aynen canim..:içelim:benimki de kiskancligini belli etmez..ama giydiklerime karismasi beni delirtiyor..etek sadece yazlik yerde giyebiliyorum..diz ustu etek ve altina cizme giymistim burnumdan getirdi..bi daha tovbe ettim..onun disinda cok rahatim..
kızlar ben eşimin kıskançlıgını anlatsam şok olursunuz heralde tam bir paranoyak en basiti yolda yürürken biri yanlışlıkla bana baksa önce o adamı sonra millet var demez beni döver kardeşimden kendi kardeşinden ailemden kızarkadaşlrımdan herkesten kıskanıyo neden böyle yapıyosun diye sordugumda cevapa bak seni çok seviyorum ondan diyo daha birkere bile arkadaşlarımla gezmeye gidemedim kendid pek gezmeyi sevmez böyle esir gibi monoton bir hayatım var işte
kızlar ben eşimin kıskançlıgını anlatsam şok olursunuz heralde tam bir paranoyak en basiti yolda yürürken biri yanlışlıkla bana baksa önce o adamı sonra millet var demez beni döver kardeşimden kendi kardeşinden ailemden kızarkadaşlrımdan herkesten kıskanıyo neden böyle yapıyosun diye sordugumda cevapa bak seni çok seviyorum ondan diyo daha birkere bile arkadaşlarımla gezmeye gidemedim kendid pek gezmeyi sevmez böyle esir gibi monoton bir hayatım var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?