cilek.35 burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cilek.35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CANLARIM BANA DUA EDİN YARIN AMELİYAT OLUYORUM hepinizi kocaman öpüyorum sevgiler..:1hug:

waaaw süper olmuş ya harika üstelik 7.gün..
morluk olmuşmadımı şişlik yok denecek kadar az
ya ben morluklardan korkuyorum açık tenliyim çok oluşurmu ama sende açık tenlisin sende hiç yok

cnm bende cok acık tenlıyım hatta damarlarım gorunuyo o derece ama sadece 2 gun mor dolastım sora hızla gectı ıste 1 hafta sora boleydım sadece sarımsı bişiler kalmıstı onlarda belli olmuyodu zaten doktorumun verdiği ilaçlar arasında biri var o morluk ve şişlikler için burun ucum şiş daha doktorum benım ıcın daha sıvrı bı burun tasarlamıstı zamanla inicekmiş ama benim derim ince oldugu için daha cabuk ınermiş şişliklerim hatta kaşlarımın arası bile şiş elimle dokundugumda hissedebiliyorum.annemin derisi daha kalındı tabii yaşında vermiş oldugu bi etki vardı burnunun ucu top gıbı kalmıstı doktor burun ucuna iğne yaptı odem sokturucu ve bi krem verdi onla masaj yap dedi suan sivreldi burnu cok memnun oda.derin kalında olsa herseyın cozumu var yanı kişiden kişiye ve bünyeden bünyeyede çok değişiyo canım yaa

CANLARIM BANA DUA EDİN YARIN AMELİYAT OLUYORUM hepinizi kocaman öpüyorum sevgiler..:1hug:

hayırlısı olsun cnm şimdiden gecmıs olsun diyelim öncesinde inşallah sorunsuz ve saglıklı bı amelıyat gecırırsın sonrasındada ıstedıgın buruna kavusursun

..............

Son düzenleyen: Moderatör:
canım maşaallah çok güzel olmuuş..aman nazarım falan deymesin inşallah tüm isteyenlerin böyle güzel olur

Çok güzel ve doğal olmuş.. Güle güle kullanın :)

Çok güzel olmuş. Bende eşimi ikna edebilirsem ekim ayında bende düşünüyorum.

çok yeni olmasına ramen çok muntazam duruyor maşallah,umarım sorunsuz devam eder canım,geçmiş olsun

Çok güzel olmuş. Bende eşimi ikna edebilirsem ekim ayında bende düşünüyorum.

bende yaptırmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum.yok ben seni böyle sewiyorum boşver filan diye vazgeçirmeye çalışıyor...ama burun bu kulak olsa saçınla kapatırsı bacak olsa pantolonla geçer gider göz desen boyadınmı mis gibi oluyor ama burun öyle diil işte...10 tane fotoraf çeksem 9 tanesini siliyorum gördükçe sinirim bozuluyor...yüzünün tam ortasında kapatsan kapatılmaz... sen nasıl ikna ediceksin aynısını bende yapsam ikna olsa senağlama

eliznil tatlım bende senle aynı durumdayım eşim hiç istemiyor nasıl ikna edeceğimi bilemiyorum ama burda arkadaşlar tanıdım eşleri izin vermeyen ama olduktan sonrada eşleri çok beğenip iyiki yaptırmışsın diyormuşşutarafagitti
bende yaptırcam üstelik eşim bana maddi anlamdada yardım etmiyo sırf yaptırmamam için korkuyorum diyo kötü olursa sen bunalıma girersin senin o depresyon halini görmek istemiyorum diyo bende ona iyi olacak diyorum ama ne malum falan yapıyo
ooof ya çok zor böle destek alamamak üstelik benim nefes alamama gibi bi sorunumda yok burnum hafif kemerli ondan kurtulmak istiyorum senin gibi çektiğim fotoların yarısını siliyorumsenağlama

çilek çok güzel olmuş çok yakışmış canım ya
maş.

ama niye kaldırdın resmi canım

sonuçta burnun görünmüyomuydu :) bizde görseydik keşkem

çok iyi olmuş valla burnun canım. ama ben çoğu kişinin fotosunu göremiyorum. burun estetiği olanlar beni ekleyebilirler miiii.....

çok güzel olmuş canm wallaa harıka ıyı gunlerde sağlıkla kullannn

bu bahsettiğin yöntem nasıl yani ne hissettin korkmadınmı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…