ÇiLeK HaNıM

Ayy cok sevimli yaa .Çilek hanım diyince sayfayı nasıl actıgımı anlatamam .Benimde cilek die köpeğim vardı malesef mayıs ayında bir cani arabası ile ezdi senağlamasenağlama

Senin çileginin ömrü uzun olur inşallah benimkine benzemesin.

canım benim . bir maviş beyaz kedicik daha. benimkinin renklerinden. maşallah. o kadar güzel ki. bir sıkıştırabilir miyim ....

Ay bu benimkilerden daha güzel dıpçık:dilcikar:

Ben bu konuyu yanlışlıkla silerim ben:dilcikar:tatlicadiarzu

Dıptıs ne haber. Bu benim kedim diyorsun ama benim evimde yaşıyor o. Çilek benimle. Arkadaşlarına dedin mi? Sen ancak sevmeye geliyorsun kızımı. Birde arada resmini çekiyorsun. Hani küstün Çilek hanıma.

Şeniz ya ne tatlı bu boyle..ayrıca forumda bu kadar kedi severın olması cok guzel...ıcım acılıyor resımlerıne bakarken..

Dıptıs ne haber. Bu benim kedim diyorsun ama benim evimde yaşıyor o. Çilek benimle. Arkadaşlarına dedin mi? Sen ancak sevmeye geliyorsun kızımı. Birde arada resmini çekiyorsun. Hani küstün Çilek hanıma.

layhayhoy niye o benimde kedim seviyom ben onu Şeniz çırmıklayınca tabi küserim :dilcikar:

Çileeek çok şekersinnn gözlerine bayıldımm Şeniz

daha nice oyunlar oyna , ömrün çok uzun olsun güzel pisicik

Allahım bu ne güzellik böyle .Rabbim özenerek yaratmış 41 kere MAAŞALLAH .Dıppp senin kedi şuan yanımda olsaydık vayyy haline yani kurtulamazdı elimden cıvığını çıkartmıştımm sevmektenn bende istiyom yaaa :)

hey masallla kirkbirkere cok seker allah saglik uzun omur versin benim prensesime benzio ama benim kizimin gozleri bakir rengi:)

bu pisiye daha güzel bir isim olamazdı gerçekten, bu kadar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…