• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor :16:Bayılırım çilekli tariflere:56:Yarışmada başarılar dilerim:34:

saracım bende bugün başlayacak sanıyordum meğersem bir dahaki pazartesiymiş oylama:9::9::9:
bu kategoride başvuru süresi uzunmuş...

hıııı anladım canım desene daha bi çok güzel tarifle karşılacaz ama itiraf etmeliyim ben senin tariften gözümü alamıyorum hafta sonuda yoğun geçti yapamadım ama şu çiskeki mutlaka yapıp yiyecem:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
hıııı anladım canım desene daha bi çok güzel tarifle karşılacaz ama itiraf etmeliyim ben senin tariften gözümü alamıyorum hafta sonuda yoğun geçti yapamadım ama şu çiskeki mutlaka yapıp yiyecem:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:
aynen kuzum bizimde festival vardı bende denicektim ama baya yogundum inşallah 1 hafta 10 gün içinde musait olursam yaparım:53:

günaydın nafiş avarındaki bebeğe bayılıyorum benimde olsun böyle şeker bi bebeğim ya banane yaaaaaa
günaydın canım...
evet yaa ne güzel tatlı tatlı uyuyo dimi:14:

evet saracım daha ortaya çıkmamış tarifler var katılım çok oldu daha da artacak ilk başvuru haftasında 10 kişi katılmış 2.başvuru haftasında bakalım kaç kişi olcaz...
canım benim tarifim hakkındaki düşüncelerini okuyunca fena şımarıyorum bak:9::9::9:
yapınca en az bir adet foto isterim bak yapıp hemen yeme fotosunu çek litfen..

evet canım yaa süre uzunmuş bu sefer hayırlısı olsun inşallah

uzuuunnnca bir başvuru süresi varmış gerçekten bence 2 gün oluyor farkedeli:9::9::9:

evet saracım daha ortaya çıkmamış tarifler var katılım çok oldu daha da artacak ilk başvuru haftasında 10 kişi katılmış 2.başvuru haftasında bakalım kaç kişi olcaz...
canım benim tarifim hakkındaki düşüncelerini okuyunca fena şımarıyorum bak:9::9::9:
yapınca en az bir adet foto isterim bak yapıp hemen yeme fotosunu çek litfen..

uzuuunnnca bir başvuru süresi varmış gerçekten bence 2 gün oluyor farkedeli:9::9::9:

yaparsam mutlaka fotosunu çekerim sana göstermezsem olmaz bakalım beğenecekmisin benim çiskekimi seninki kadar güzel olacağını sanmıyorum ilk denemede ama gerekli özeni göstercem hem şımar şımarmakda yakışır benim arkadaşıma:38:

yaparsam mutlaka fotosunu çekerim sana göstermezsem olmaz bakalım beğenecekmisin benim çiskekimi seninki kadar güzel olacağını sanmıyorum ilk denemede ama gerekli özeni göstercem hem şımar şımarmakda yakışır benim arkadaşıma:38:

sen bence süpper iş çıkarırsın bilmiyormuyum ilk kez yapsanda güzel ir görüntü çıkacak eminim...
tamam şımarcam o zaman:12::12::12::9::9::9::38::38::38:

Back
X