Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş arkadaşımla whatsaptan işle ilgili konuşuyoduk. Sonra kendisinden aynen şu msj geldi : yukarıdan ve karşıdan çekersen sana bir çilek alırım. Tabi alakasız bir msjdi. Yanlış adres galiba dedim ki yanlış gönderdiği çok belli. Toparlamaya çalıştı sonradan ama aklıma takıldı. Bu arada iş arkadaşım evli benden nerdeyse yirmi yaş büyük bir adam. Kime ne amaçla yazılmıştı bu msj acabaerkekler niye kullanır bu çilek lafını?
Bende bakmıştım münasip yer anlamında kullanıldığını okudumSırf meraktan netten baktım da çilek argoda "genç kız" anlamına geliyor imiş![]()
Bende bakmıştım münasip yer anlamında kullanıldığını okudumama belki başka bir anlamı vardır bilen olur burda dye sordum. Çünkü belli bur bayana yazılmış mesaj bayana niye onda olan bsyi alsın dedim
![]()
Ne olabilir pekiBana göğüs gibi gelmedi ya
durduk yere canım çilek çekti ya. bizimkine yukarıdan ve karşıdan foto atsam da almaz, adam alacağını aldı göreceğini gördü daha.
napsam ki![]()
Cok açıklayıcı olmuş buArgo ya da şifre değildir. Fingirdeştiği kadın kimse (karısı ya da sevgilisi, günahı boynuna) ben çilek seviyorum bana çilek al falan diye cilvelenmiştir o da artık neresinin fotoğrafını istiyorsa çekip atarsan alırım diyor işte. Yanlışlıkla da size atmış aynı anda konuştuğu için, ama sizi ilgilendiren bir mevzu olarak görmüyorum bunu.
Cok açıklayıcı olmuş buArgo ya da şifre değildir. Fingirdeştiği kadın kimse (karısı ya da sevgilisi, günahı boynuna) ben çilek seviyorum bana çilek al falan diye cilvelenmiştir o da artık neresinin fotoğrafını istiyorsa çekip atarsan alırım diyor işte. Yanlışlıkla da size atmış aynı anda konuştuğu için, ama sizi ilgilendiren bir mevzu olarak görmüyorum bunu.
Insallah yazıstıgı cocuk degıldırO değilde kadını çilekle mi kandırıyor kart zampara çocuğa şeker verir gibi