- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
durduk yere canım çilek çekti ya. bizimkine yukarıdan ve karşıdan foto atsam da almaz, adam alacağını aldı göreceğini gördü daha.
napsam ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durduk yere canım çilek çekti ya. bizimkine yukarıdan ve karşıdan foto atsam da almaz, adam alacağını aldı göreceğini gördü daha.
napsam ki![]()
Diyelim eğer eşine gerçekten o anlamda yazdı, o da sonuçta göreceğini gördü alacağını aldı. Aynı durum. O yüzden ben göğüs möğüs olduğunu sanmıyorumdurduk yere canım çilek çekti ya. bizimkine yukarıdan ve karşıdan foto atsam da almaz, adam alacağını aldı göreceğini gördü daha.
napsam ki![]()
Insallah yazıstıgı cocuk degıldır
En basit kalan yer göğüs oluyor fesat olsak daha başka şeylerden bahsedebilirdikHerkes neden göğüs diye kesinleştirmiş onu anlamadım. Her şey olabilir bu. Çok fesatsınız bence :d
Valla cok haber okuyrm boylekiz lili insanin kafasina ne sokuyosun
![]()
Yoo, normal bir fotoğraf da olabilir. Yüz vs. Her şey olabilir yani, bir nesne bile. Fesatsınız kabul edin.En basit kalan yer göğüs oluyor fesat olsak daha başka şeylerden bahsedebilirdik![]()
O nasıl bir kafa?Sakso çekmek geldi bnm aklıma![]()
Demekki erkeklerle aynı kafayımO nasıl bir kafa?Ayrıca kullandığınız tabir çok erkeksi. Hmmm neden acabaa..
Dert değil merak ettim sordum. Ayrıca adam iş arkadaşım ve bana yanlışlıkla da olsa bana böyle bir msj atmışken tabiki beni ilgilendirir ilgilendirmesi gerekir neyle karşı karşıya olduğumu bilmem gerekir. Bana ne değil yani? Adamın hayatına da karışmıyorum zaten. Sadece bu ne anlamda kullanmış onu soruyorumAyy ne buyuk bir dert. Size ne yahu. Kime attiysa atmis. Belki karisina atti cilvelesiyorlar. Belki kizi var onun projesi gibi bir sey var ve onun resmini istiyor cilekle odullendirecek. Belki de genc bir kizla flortlesiyor yani. Size ne? Bize me? Ne zaman insanlara bu kadar karismamamiz gerektigini ogrenecegiz?![]()
Valla fesat olma sebebimiz bu erkeklerYoo, normal bir fotoğraf da olabilir. Yüz vs. Her şey olabilir yani, bir nesne bile. Fesatsınız kabul edin.
Tabir cok argo tam bir erkek dili olmus oral felan desek daha iyi olur sankiSakso çekmek geldi bnm aklıma![]()