Çilek ? ? ?

durduk yere canım çilek çekti ya. bizimkine yukarıdan ve karşıdan foto atsam da almaz, adam alacağını aldı göreceğini gördü daha.
napsam ki :KK70:
Diyelim eğer eşine gerçekten o anlamda yazdı, o da sonuçta göreceğini gördü alacağını aldı. Aynı durum. O yüzden ben göğüs möğüs olduğunu sanmıyorum

Çilek kadınların özel bölgesine denir
Bi kadına niye o anlamda çilek alıcam desin zaten alınan bişey deil
Çiçektir belki

Ayy ne buyuk bir dert. Size ne yahu. Kime attiysa atmis. Belki karisina atti cilvelesiyorlar. Belki kizi var onun projesi gibi bir sey var ve onun resmini istiyor cilekle odullendirecek. Belki de genc bir kizla flortlesiyor yani. Size ne? Bize me? Ne zaman insanlara bu kadar karismamamiz gerektigini ogrenecegiz?:işsiz:
Dert değil merak ettim sordum. Ayrıca adam iş arkadaşım ve bana yanlışlıkla da olsa bana böyle bir msj atmışken tabiki beni ilgilendirir ilgilendirmesi gerekir neyle karşı karşıya olduğumu bilmem gerekir. Bana ne değil yani? Adamın hayatına da karışmıyorum zaten. Sadece bu ne anlamda kullanmış onu soruyorum

ne istediği gayet belli. buraya sormanın bi manası yok bence. sizi ilgilendiren bi durum değil. yanlışlıkla göndermiş ve bunu söylemiş zaten. saf rolu yapmayalım.

Back
X