• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çilekim Artık Yok !!!!

SHXIXNE

O Artık 3 Ü 1 Arada
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
682
1
96
38
Manisa
fotoraf0040fb4.jpg

Çilekim benim kuşum artık yok 1 saat önce onu kaybettik. İşyerinde dükkanın önünde yola çıkmıs ben farketmemiştim müşteri ile ilgilenirken kaşla göz arası yola cıkmış hiç huyu değildi yola cıkmak bi cani hızla çarptı kaçtı kuşum öylece yerde boynu bükük bütün iç organları dışa fırlamıs yattı kaldı cok üzülüyorum o benm herseyimdisenağlamasenağlamasenağlama

Ne diyeceğimi şaşırdım boğazım düğüm düğüm.

Resmini de görünce of:çok üzgünüm:

Plakayı filan gören olmuş mu sordunuz mu etraftan:çok üzgünüm:

Ne diyeceğimi şaşırdım boğazım düğüm düğüm.

Resmini de görünce of:çok üzgünüm:

Plakayı filan gören olmuş mu sordunuz mu etraftan:çok üzgünüm:
Gören yok dikkat etmemişler onu öylece yerde yatarken görmek cok kötüydü senağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlama çok sevimliymiş. gercekten canım yandı çok üzüldüm ya.pırıl pırıl çok sevimliymiş :çok üzgünüm:

Çok üzüldüm tatlım ya senağlama Ne yazıcam bilemiyorum :çok üzgünüm:

çok üzüldüm ya gözlerim doldu:çok üzgünüm:

canım ya daha o gün bakmıştım resimlerinesenağlama

[B]çarpanı bulabildiniz misenağlama

carpıp kaçmış kimse bilmiyo sadece bi panelvan bi araba caddede kanı hala daha duruyor senağlamasenağlamasenağlama :(
[/B]

Canım çok üzüldüm ,benimde minik köpüşüm var .Onu kaybetmeyi aklıma bile getirmek istemiyorum . Çok acı gerçekten .Allah sabır versin canım .Ülkemizde hayvan hakları için birşey yapılmadıkça hep böyle şeyler olacaktır .Plakası alınsa ne olacak .Hayvanı bir canlı olarak görmüyorlar ki .Neyse canım daha fazla yazmıyaym ,yazdıkça ağzımdan kötü sözler dökülecek .Tekrar sabır diliyorum canım:teselli:

çok üzüldüm ya bir hafta önce aynı olay ablamın rüzgarının başına geldi o da aynı oldu çarpıp kaçmışş adam telefonda konuşurken benide ağlattı ya :(..bakınca çocuğu gibi seviyo insan..

çok üzüldüm. ben de bir önceki kedimi kaybetmiştim. acını anlıyorum. ne diyeceğimi şaşırdım. allah rahmet eylesin. sana da sabırlar diliyorum. ben buğdayımı kaybettiğimde 2 ay devamlı ağlamıştım.. bana başka bir kedi al dediler. onun yerini hiçbir kedi tutamaz diyordum. sanki onun anısına saygısızlık gibi geliyordu. onu unutmuş gibi olurum diyordum ama 3 ay sonra lokumumu aldım. buğdayımı asla unutamam o benim ilk göz ağrımdı.resmi hala cüzdanımdadır. ama lokumu da çok seviyorum. zaman la yavaş yavaş bu acı küllenir ama asla yokolmaz. o fıstığını unutamayacaksın. bunu biliyorum ama inan onun eksikliğini biraz da olsa kapaman için 3 ya da 4 ay sonra bir köpüş daha al... tekrar başın sağolsun....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ne denir bilinmezki çok da güzel miş insanlara hayvan sevgisini öğretmek lazım artık.caniler

yazık ya =(
başın saolsun çok üzüldüm
vurup kaçanlara da kafanı takma polise bildir ama çok takılma oraya çünkü o kadar basit değil mutlaka cezasını çekicekler için rahat olsun

Köpeğiniz için de sizin için de çok üzgünüm...

Zor geçeceğini çok iyi bildiğim bir döneme girdiniz. Herkesin tepkileri farklı olur birbirinden o yüzden bunu bir öneri olarak değil de, tecrübe paylaşımı olarak değerlendirmenizi rica ederim..

Bir köpek edinin yeniden..
Çileğin yerini tutmayacaktır, daha doğrusu yeni gelen sizin dünyanızda yeni bir yer edinecektir kendine.. Başta alışmakta zorlanabilirsiniz.. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce yazışmıştık. Henüz yeniydi beraberliğiniz.. Belki bu sayede nispeten daha güçlü olabilirsiniz.. Ve cesur.. Yeni bir köpişi evlat edinmek için..

Sabır diliyorum. a.s.

fotoraf0040fb4.jpg

Çilekim benim kuşum artık yok 1 saat önce onu kaybettik. İşyerinde dükkanın önünde yola çıkmıs ben farketmemiştim müşteri ile ilgilenirken kaşla göz arası yola cıkmış hiç huyu değildi yola cıkmak bi cani hızla çarptı kaçtı kuşum öylece yerde boynu bükük bütün iç organları dışa fırlamıs yattı kaldı cok üzülüyorum o benm herseyimdisenağlamasenağlamasenağlama

ayyy canım benim ne kadar tatlıymış yerim ben onu ya benim de vardı ama o kanserden ölmüştü şimdi daha yeni okudum gerçekten çok ,üzüldüm canım Allah rahmet eylesin...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sağlıcakla kal :1hug:

ay canım benim melek olmuş çok üzüldüm inan bana gözlerim doldu beslediğin bir hayvan öldüğünde nasıl bir duygudur iyi bilirim geçen hafta benimde tavşanım öldü kediler parçaladı bende onu ölece gördüm çok acı 3 gün kendime gelemedim halada öle başın sağolsun kader yazık üzülme

Köpeğiniz için de sizin için de çok üzgünüm...

Zor geçeceğini çok iyi bildiğim bir döneme girdiniz. Herkesin tepkileri farklı olur birbirinden o yüzden bunu bir öneri olarak değil de, tecrübe paylaşımı olarak değerlendirmenizi rica ederim..

Bir köpek edinin yeniden..
Çileğin yerini tutmayacaktır, daha doğrusu yeni gelen sizin dünyanızda yeni bir yer edinecektir kendine.. Başta alışmakta zorlanabilirsiniz.. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce yazışmıştık. Henüz yeniydi beraberliğiniz.. Belki bu sayede nispeten daha güçlü olabilirsiniz.. Ve cesur.. Yeni bir köpişi evlat edinmek için..

Sabır diliyorum. a.s.

ocakta almıştım cileğimi 4 aydır benimleydi 4 ay olmasına ragmen cok alışmıştım ona daha cok küçüktü aralık 16 da doğmuştu 5 aylık bile değildi daha cok küçüktü kuşum

ya gercekten cok uzuldum ben gecenlerde yorum yapmıstım yanlıs hatırlamıyosam cok seker die..hayvan beslemenın en kotu yanı alısmak ve yokluguna alısamamak maalesef..ama keske daha dıkkatlı olsaydın ama olan olmus ..umarım cabuk atlatırsın

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ben önceden bakmıştım Çilek in resimlerine çok tatlıydı tatlım benim... Ağladım yaa Allahım ne acıdır yaa onu o halde görmek... Cani insanlar görmüyorlar mı gözleri mi kördür nedir... Allah sabrını versin canım...

ocakta almıştım cileğimi 4 aydır benimleydi 4 ay olmasına ragmen cok alışmıştım ona daha cok küçüktü aralık 16 da doğmuştu 5 aylık bile değildi daha cok küçüktü kuşum

Biliyorum sevgili shine.. Size yazdıktan sonra forumu kontrol ettim.. Daha çok yeni konuşmuşuz Çilek için.. Biz ne yedirelim, ne yedirmeyelimi konuşurken çocuğun başına gelene bak..

Lütfen kalbinizi köpeklere açık tutun.. Göreceksiniz aynı enerji hepsinde var.. Elbette karakterleri farklı olacaktır ama aynı sahip/sahibe/ortam olduktan sonra bir şekilde benzer davranışlara giriyorlar..

Benim ilk köpeğim öldüğünde ilaçlarla ayakta kaldım.. O yüzden acınızı biliyorum. 3 yaşında kanserden, 26 gün içinde gitti Sarp'ım.. Mart 2003 de kaybettim. İki ay sonra Bulut kollarımdaydı. ve bütün o güzel duygular yeniden başladı..

Bu yüzden fikrimde ısrar ediyorum..

Yeni bir evlatla, daha güzel günlere inşallah.. a.s.

Back
X