çileklikofret'in çeyizlerisii

Canım güle güle mutlulukla kullan inş.
ilk nevresimi cok begendım sarevinkini.. digerleride cok şık .. maşallah:nazar:

Hepside cok güzel tatlim. Mutlu, huzurlu saglikli günlerde gülle gülle kullan insallah. Ilk ekledigin mor nevresim takimi gercekten cok hosmus. Ya bir ben alamiyorum söyle model model renk renk nevresim takimlari...:5:

Canım hepsi çok güzell, çok beğendimm allahım güle güle kullanmayıda nasip etsin inş..:16:

Çeyizlerin hayırlı olsun canım, şimdiden mutluluklar dilerim.:16:
Bende bugün kalan son eksiklerimi alacağım, bakalım:97:

Canım güle güle mutlulukla kullan inş.
ilk nevresimi cok begendım sarevinkini.. digerleride cok şık .. maşallah:nazar:

çok teşekkür ederimm:1:

Hepside cok güzel tatlim. Mutlu, huzurlu saglikli günlerde gülle gülle kullan insallah. Ilk ekledigin mor nevresim takimi gercekten cok hosmus. Ya bir ben alamiyorum söyle model model renk renk nevresim takimlari...:5:

ben genelde nevresimde mor, mürdüm, lila , pembe seviyorum o tonda alıyorum. renklileri daha çok misafir için alıyorum canım. işin güzel yanı o nevresim takımı bana neredeyse bedavaya gelmişti bir ykm indiriminden almıştım:61: sen de böyle bir indirim yakalarsın umarım canım.şimdi düğün gecesi için istediğim beyaz jakarlı ve siyah kırmızı konbinli arıyorum inşallah gönlüme göre indirimde bulur alırsam paylaşırım:1::1:

Canım hepsi çok güzell, çok beğendimm allahım güle güle kullanmayıda nasip etsin inş..:16:

inş.. çok teşekkürlerr:43:

Tatlım herşey çok güzel, çok zevkli güle güle kullan. Kettle markasını ögrenebilir miyim?

morphy richards canım kettle ve ekmek kızartma makinamın markası. bu arada teşekkür ederim..:3:

güle güle, ağız tadıyla kullan canım hepsi çok güzel.

Hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan canım...

çok teşekkür ederim canlarım çok daha güzelleri size nasib olsun inş..

Çeyizlerin hayırlı olsun canım, şimdiden mutluluklar dilerim.:16:
Bende bugün kalan son eksiklerimi alacağım, bakalım:97:

ahh öyle çok eksiğim var ki öyle bir günüm gelecek mi bilmiyorum:43: teşekkür ederim yorum için.. ve senin aldıklarında hayırlı olsun güle güle kullan inş..:46:

sadece çaydanlığını çektiğim teflon tencere setim 2 tenceresi ve tavası var, maviş çerezliklerim, kelebekli 2li çay setim bu desende altı mumlu porselen servisi ve kapaklı kase servisi de var çekip ekleyeceğim.ve mutfağımın diğer kırmızı ürünleri..

Eki Görüntüle 124528 Eki Görüntüle 124529 Eki Görüntüle 124530 Eki Görüntüle 124531 Eki Görüntüle 124532 Eki Görüntüle 124533 Eki Görüntüle 124534 Eki Görüntüle 124535 Eki Görüntüle 124536 Eki Görüntüle 124537

robotum ve rondom ama iyi bir mikser alıcam arıyorum ve philips azur ütüm

$20070503234824.webp $King-K-715-Dograyici-RONDO-KARISTIRICI-KING__31573507_0.webp Eki Görüntüle 124544

nişanda alınan sandıklarım altılı setim iç çamaşırlarım ayakkabım terliğim makyaj malzemelerinin sandığa sığanları:1::1: pembelerde nişanda saçıma taktırttığım özel yaptırttığım orkideler..

$pr_01_2197_max.webp $13032011452.webp $13032011456.webp $13032011465.webp

güle gülle kullan canım
çok beğendim hepsini
bu arada rende doreden mi?:71:

walla ben buradaki bir züccaciyeden aldım canım üzerinde de tek bir marka işareti yok 10tl sadece bunu biliyorum böyle şeffaf bir dış kabı var bir de bunu:)) ama çok tatlı nişanlım bile ki bu işleree çok pek uzaktır bayıldı:66:

Son düzenleme:
Back
X