çileklikofret'in çeyizlerisii

BAHARATLIKLARI NERDEN ALDIN CANIM ONLARDA GÜZELMİŞ
Bu arada iki gündür bende senin çeyizlerini inceliyorum derdim neyse :52: :52: ama güzel seçmişsin. nevresimde bende mor severimm..

sağol canım daha rahat incelensin diye düzenledim umarım olmuştur. beğenmene sevindim..baharatlıklarım ekmekliğim hepsi bernardodan canım:3:

ben genelde nevresimde mor, mürdüm, lila , pembe seviyorum o tonda alıyorum. renklileri daha çok misafir için alıyorum canım. işin güzel yanı o nevresim takımı bana neredeyse bedavaya gelmişti bir ykm indiriminden almıştım:61: sen de böyle bir indirim yakalarsın umarım canım.şimdi düğün gecesi için istediğim beyaz jakarlı ve siyah kırmızı konbinli arıyorum inşallah gönlüme göre indirimde bulur alırsam paylaşırım:1::1:

hmm bende bayilirim mor ve lila rengi. Bence nevresimde cok s1k duruyor. Yeni eklediklerini gördüm masallah doldurmusuz nevresimleri.:6: Bi ben alamiyorum ya cünkü yurtdisinda yasadigim icin tr den bu yaz getirebilirim insallah tabi annemi ikna edebilirsem. suanda sadece 2 tane var. 3 tane daha alsam yeterli sanirim. Fazla almayi düsünmüyorum hatta alamiyorum.:9:

walla ben buradaki bir züccaciyeden aldım canım üzerinde de tek bir marka işareti yok 10tl sadece bunu biliyorum böyle şeffaf bir dış kabı var bir de bunu:)) ama çok tatlı nişanlım bile ki bu işleree çok pek uzaktır bayıldı:66:

bende bayıldım canım ama istanbulda göremedim hala
dorede 30 tl yazıyor :(
araştırmaya devam edeyim :71:

yeni cicilerim
tantitoni çaydanlık ve pratik soğan doğrayıcı :1:

$twin-kc8059waq.webp $205258866ge.webp

sizin için çektim özel günler için oradayken aldığım rize bezi pike takımı
nice nevresimler aldım ama en sevdiğim bu.inanılmaz bir kumaşı var
. $13032011447.webp

bernardonun kırmızı takımlarından alan çok.bunlardan biride benim:9:
güle güle kullan hepsini

Back