Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet zariff
güle güle giyy![]()
çok güzelmiş güle güle giy burada gördüğüm en güzel gelinliklerden biri
Çok güzel, sende cok guzel taşıyorsun. Benim gelinliğimizde sırtı açık cok hoşuma gider sırt dekoltesi. Güle güle mutlulukla giy. :) çok güzel ve zarif gelinlik
Çok güzel güle güle giyin. mutluluklar dilerim.
çok hoşş gerçekten güle güle giy![]()
Çok güzel zarif kibar mutlulukla giyin![]()
Zarif ve şıkMutluluklar
![]()
çok çok teşekkür ederim kızlar, benim de tam aklımdaki modeli çıkardı moda evim, çok içime sindi. Bunun üzerine nasıl bir duvak olmalı fikir verirseniz çok sevinirim :))![]()
çok çok teşekkür ederim kızlar, benim de tam aklımdaki modeli çıkardı moda evim, çok içime sindi. Bunun üzerine nasıl bir duvak olmalı fikir verirseniz çok sevinirim :))![]()
aklımda uzun duvak vardı ama herkes kısa yaptır diyor. kısa duvakta da kapanıyor aslında sırt. belki de nikah sonrası düğüne geçişte duvağı komple çıkarmak daha mantıklı olacak :) :92::92::92:
canım aynı fikirdeyim teşekkür ederim. :)Gelinliğinin tam tersi sade bi duvak olabilir tatlımUclarında tabi güpürlerinden çok şık olur
![]()
Sırtı çok hoş görünüyor önü nasıl acaba ? :)
Arkası güzelmiş önünü merak ettim ben
çok teşekkür ederim canım :))Coook begendim gule gule giy.......