çılgın akrabalarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ablamların tv kumandası bozulmuş..Eniştem yenisini almaya gttiğinde dükkan sahibi sormuş:
'Televizyonunuzun markası ne?
Eniştem (Yazdığım gibi okuyunuz.):
'Samsun_Ge'delikafadulden

Bir gün hasta yatıyorum annem de komşuya gidecek, ısrar etti yok dedim sen git ben uyuyayım..Hasta Galatasaray'lıyım bir de ..maç izleyeceğim hemNeyse komşu kızı benden kazak almaya gelmiş tabii bütün bunlarıben ertesi gün öğreniyorum hatırlamıyorum çünkü.Bu kazağı almış gitmiş..Kapıyı açık bırakmış..Annem sormuş gelince:
'Kızım kapıyı kim açık bıraktı?'
'...Ihh...ses yok..'
'Kızım kim geldi en son?'
Ben:
'Tafarel Tafarel...

(O zamanlar Galatasaray'ın kalecisi idi Tafarel

Ablamların tv kumandası bozulmuş..Eniştem yenisini almaya gttiğinde dükkan sahibi sormuş:
'Televizyonunuzun markası ne?
Eniştem (Yazdığım gibi okuyunuz.):
'Samsun_Ge'delikafadulden

:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

babam fıtık amelyatı olmuştu,ayağa kalkmaması gerekirken arabaya binip işe gidiyormuş bigün,ön arabanın yaptığı bir hamleden dolayı küfür etmiş,ikiside sağda çekmiş arabayı,babam bir bakmış iri kıyım kocaman bir adam geliyor sinirli sinirli,belli yani girişecek babama,babamda demişki ''amelyat olmasam seni fena benzetirdim ama...'' tabi bu lafın üzerine adam dururmu..kendin kaşındın

Benim de halam ortalıkta gezen cep telf. şarj aletimi görünce " türksel mi ?" diye sormuştu. bende bozuntuya vermeden hayır kontörlü demiştim.

eve 2. tv yi alan babam ""ikisinide üst üste koycam hadi aynı anda iki şeyi izlemek istersem"" demişti de zorla ikna etmiştik...

ya süper ya okurken gözlerimden yaş geldi valla çok komiiiksin yaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ay çok hoş şeyler var burda baya güldüm bi incide benden..

Eve geldim.Mutfakta acele kendime birşeyler hazırlıyorum
Erkek kardeşimle annemde oturuyorlar.
Annem ne o kızım işyerinde yemek yemedinmi..?
Yok annecim beğenmedim sosis vardı.Kim bilir kimin sosisi...
Erkek kardeşim hönk..delikafadulden
Tabi sonrası biz yerlerdeyiz..
Nasıl rezil olmuştum hiç unutmuycm o günü..

gözlerimden yaşlar gelene kadar güldüm ya:roflol:
bizim ailedede cok vardır boyle şeyler aklıma gelmişken yazayım...
4 yıl önce kuzenim spor akademisi sınavına hazırlanıyor
sabahları kalkıp babamla koşuyorlar antrenman yapıyorlar
babam benımde futbol antrenörü
halamlarda bizde kuzene destek olmak için annem halam ben babam kuzen koşuya çıktık saat sabah 7 bile yok
babam önden şöyle yapın boyle yapın diye ders veriyor bize
annemde ne dese beğenirsiniz aman be adam sanki sahici antrenör gibi bide bize akıl veriyon
biz babam dumur tabi
babamda e hanım ben neciyim ya dedi
kıyamam babama yaaakafamçokkarıştı

birde diğer halam yazlıkta buzdolabından soğuk su alacak
ama bakmış ki şişelerde su bitmiş oylece boş şişeler duruyor
halamda dışarıya "bu şişeleri kim boş doldurmuş" diye bağırıyor:1ninca:

en sonda iş yerinden
birgun işe geldik bilgisayarlarda net yok ben kabloları kontrol ediyorum bir bayan arkadasta ana modemin oldugu yere bakıyor baska bir arkadasla
sonunda internet bağlandı arkadasta geldi " ay a.. beyinkini bize takmışlar bizimkini a... beye takmşılar"
demek istediği bilgisayarların net baglantı kabloları karışmışşş
:roflol::roflol:

ay cok komıklerdı yaa harbı cılgınmıssınz :roflol:

anam neler olmuş burda neler. gülmekten çenem ağrıdı yemin ederim. nolaaar devamı gelsin çok keyifliiiiiii:kedi:

ya sendeki lafda sempatiksalakcinni koptum yani

öğretmenliğimin ilk yıllarındaydı bir müdürümüz var adam hep "şey" kelimesiyle cümleler kurardı. Bir gün stajerlik dosyası için bir kaç belge için sekreterin yanına gittim müdür beyin imzalaması gerek dediler ve imzalattım müdürümüz de tarif ediyor. Nur hanım bunu şeyinize iliştirin bendeki cevap da şu: zımbalayayım mı??

Ay salonda tek başıma durup durup gülüyorum yazılanları okudukça, neler varmış meğer hepimizde... Benim de böyle olur saf anlarım, bende anlatayım bi tane :)

Bir gün yazlıkta kapının önünde oturuyoruz masalar var yanyana, uzunca bi masa oluşturmuşuz yani, bi tarafta biz oturuyoruz karşı tarafta da arkadaşlar var. Kaselere doldurmuşuz çekirdek çitliyoruz, benim de yanımda bi abim var o da çekirdek kasesini şortunun üstüne koymuş ama tam şeyinin üstünde duruyor kase, e bende oraya elimi daldıramayacağım için kafamla kaseyi işaret ederek "Tevfik abi şunu kaldır da aliym" dedim, demez olaydım, hepimizi nasıl aldı bi kahkaha ama ben bi yandan da nasıl kızardım nasıl utandım, hele bi de karşımızdakiler arada masa olduğu için şeyinin üstünde kase olduğunu görmüyolar, hay Allahım ne rezillikti :roflol:

İki tane de annemin var böyle pot kırması onları da anlatayım :) Bi sene Ankara'ya gittik, orda da yengemin akrabaları var onlarda kalıyoruz, bi akşam çıktık dışarı arabalarla oraya buraya gidiyoruz, annemle biz arkada oturuyoruz önde de yengemin abisi arabayı kullanıyor yanında karısı falan, ee şimdi nereye gidelim muhabbeti oldu, Ankara'da Oran diye bir yer var ya bilen bilir, yengemin bir kız kardeşi var o da dedi ki "Oran'a da bi gidelim" Annemden cevap "Aaa evet Refik Abi ben hiç Oran'ı (oranı) görmedim, nasıl?" Ay bunda da yine ne gülmüştük... :roflol:

Yine annemden bir inci... Yine bir gün bir akrabamızın arabası ile bir yere gideceğiz ama arabanın da bir özelliği var tam kalkış yaparken arabanın kaput tarafı yukarı doğru kalkıyor, annem de bunu görünce "Aaa seninki ne güzel kalkıyo Metin" :roflol:

Bu saflığımı da annemden almışım, böylece belli oldu kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

koptummmmmmmm

bendede olmustu biz simdi kizlarla arabayla geziyoruz kardeslerim falan var.. arkadasin biriside benim kullandigim arabaya ilk defa biniyor.. arkamdaki araba baya yaklasti benim arabaya.. bende arkasim benim kötü araba kullandigimi düsünmesin istedim.. dedigim aynen su... arkamdan giriyo ya gerizekali... :)

tabi o an arabanin icindeki herkes gülmekten yerlerde

alışveriş yaparken gözü dönen teyzemin, kocası diye elin adamını yakasından tutup aa bak şuna bakalım bak ne güzelmiş diye adamı çekiştirmesi.adamcağızında korkup çığlık atması ve kalabalık caddede teyzemin tacizci duruma düşmesi)))

buna cok güldüM

ayy öldüm gülmekten yaaa:
bikaç tanede ben anlatayım bari.
kız kardeşim küçüktü tuvalet eğitimi veriyoruz ona. çokda inatçı tutturdu ben kendim gidicem tuvalete diye. bizde çişini yapıcak sanıyoruz. neyse bu işini halletti tuvaletin kapısından anneme bağrıyo anneee benden böcek çıktı ama üstüne bastım öldürdüm onları annem olayı tuvalete girince farkediyo yerde ezilmiş olan böcek değil ne olduğunu tahmin edersiniz artık

bikeresindede burda tarlası olan bi amca var. tarlasında yetiştirdiklerini satıyo. tarlanın yakınından geçiyoruz. adamda tarlada. annem patlıcanları görür görmez adama bağırdı. 'amcaaaaa patlıcanın güzelmi''' biz gülmekten yürüyemiyoruz artık. annem söylediğinden bi haber orda alışveriş yapıyo yanımıza geldiğinde amcanın patlıcanını beğendin anlaşılan demiştik

Son düzenleme:
bigun yengem ben ve yengemin benimle yasit kizyla birlikde besiktas pazarina gittik kuzenimle yan yana gidiyorz bnm agzimda sakiz var ama pek sevmem sakizi 10 dk sonra cikartasim gelir.neyse biz gule oynaya gidiyoruz ben dedimki ya su agzimdaki sakzi cikarsammi die sorrup yan tarfa dndugumde baska bir kadinla goz goze geldim ve kadin aynen bana bilmem sen bilirsin dedi ay bi kahkAHA attim baktim yengemle kizi arkada kalmis bi tezgahda kiyafet bakiiyo

bide bunu yazmisdim ama baska yerde yazmisdim asil buarya yazmam gerkirmis neyse ben amerikda oturuyodum ozamnlar esim dediki bn spor salonuna gitcem ordanda birazda parkda kosup gelirim dedi .bnde tamam dedim.sonra ananemi aradim konustuk filan ananem dediki esin yokmu dedi bnde yok kosuyo dedim ananemm aynen boyle nereye?bnde dedimki sana

bide biz sunada baska bir ulkede yasiyoruz esimn calistigi firma turk firmasi asil subesi turkiyede burdaki isler bitince kapncak bu firma neyse geldik beegenmedik burayi siklidim donelim filan dedim ben.neyse esmde baklim smdi hemn donersek olmaz filn dedi.esim ise gitti ogunu turkiyeden patronu aramis demiskii eeee neler oluyo demis esimde demiski valla iyilik saglik hanim cok siklidi havalarda cok sicak vs vsfilan diye anlatirken patron lafini kesip demiski isi soruyorum isiiiii demis esimlle cok gulmusduk

iki sene önce ablam össye girmişti 2-3 puanla tıp fak. kaçırdı fizik tedavi geldi ablam ağlarken anneannemde nerede satlıyorsa şu puan gidin kıza alın,zaten fazla bişey değilmiş,çok para tutmaz demiştibi keresindede babam meclis tv'yi izliyordu anneannem orada oturan kafaları gördü bu toplar neymiş dedi tabi biz yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…