- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
Bizim eve yıllar sonra ev telefonu bağlanmış..Heyecanlıyız tabii ilk günler çalmıyor bu melet..
Neyse bir kaç gün sonra çaldı telefon hemen koştu annem..
_'Aloo.'
_'Efendim?'
_'Kimsiniz?'
_'Imm...şeyyy...Immm...neydi...Hülya neydi benim adım?'
Heyecandan adını unutmuş annem.:kedi:
Önce şaka yaptı sandım ama ailecek yerlerdeydik anlayınca..kaydirigubbakcemile3
Ablamların tv kumandası bozulmuş..Eniştem yenisini almaya gttiğinde dükkan sahibi sormuş:
'Televizyonunuzun markası ne?
Eniştem (Yazdığım gibi okuyunuz.):
'Samsun_Ge'delikafadulden
Bir gün hasta yatıyorum annem de komşuya gidecek, ısrar etti yok dedim sen git ben uyuyayım..Hasta Galatasaray'lıyım bir de ..maç izleyeceğim hemNeyse komşu kızı benden kazak almaya gelmiş tabii bütün bunlarıben ertesi gün öğreniyorum hatırlamıyorum çünkü.Bu kazağı almış gitmiş..Kapıyı açık bırakmış..Annem sormuş gelince:
'Kızım kapıyı kim açık bıraktı?'
'...Ihh...ses yok..'
'Kızım kim geldi en son?'
Ben:
'Tafarel Tafarel...
(O zamanlar Galatasaray'ın kalecisi idi Tafarel
teyzemin gelini öğretmen.öğretmenler odasında dolapların önünde oturuyor.tam önünde oturduğu dolaba bazı eşyalarını koymak isteyen bir erkek hoca geliyor.bizimkide sandalyesinden dorulup diyorki: mehmet bey ben şöyle hafif eğiliyim siz daha rahat koyarsınız!!!tabi muzur bazıları buna gülüyor..sırnaşık şey
bir akraba buluşmasında değerli kuzenim(bayan) meditasyona merak sarmış bunu paylaşıyor: ''son günlerde bol bol masturbasyon yapıyorum çok rahatlatıyor'' dedi.
artık siz düşünün ne hale geldiğimizi.:roflol:dedik o meditasyon olmasın??kaydirigubbakcemile3
yeni evli kuzenin kalabalık kahvaltı sofrasında herkesin içinde durup dururken eşine İYİ MİSİN? demesi. gece seni çok yordum mu der gibi!!bizmi çok edepsiz ve fesatız anlamadım
beraber gittiğimiz tatilde odasını karıştırıp sevişen bir çiftin odasına yanlışlıkla dalan yengemin pardon diyip çıkmak yerine çifte: çok ayıp çok ayıp diye kızarak odayı terketmesi ayrı bir dumur konusukaydirigubbakcemile3
alışveriş yaparken gözü dönen teyzemin, kocası diye elin adamını yakasından tutup aa bak şuna bakalım bak ne güzelmiş diye adamı çekiştirmesi.adamcağızında korkup çığlık atması ve kalabalık caddede teyzemin tacizci duruma düşmesi))):teytey:
sülalece mannaqız vallahi. bunlar aklıma gelenlerdi paylaşmak istedim)))))
Ay çok hoş şeyler var burda baya güldüm bi incide benden..
Eve geldim.Mutfakta acele kendime birşeyler hazırlıyorum
Erkek kardeşimle annemde oturuyorlar.
Annem ne o kızım işyerinde yemek yemedinmi..?
Yok annecim beğenmedim sosis vardı.Kim bilir kimin sosisi...
Erkek kardeşim hönk..delikafadulden
Tabi sonrası biz yerlerdeyiz..
Nasıl rezil olmuştum hiç unutmuycm o günü..
Okula ulaşmak için, Beşiktaş Akaretler'den Sarıyer minibüsüne biniyorum. Epey boşça olan minibüse, orta yaşlarda bir abi biniyor ve benim gibi en öndeki üçlü koltuğa, yanıma oturuyor. Az sonra cebinden cüzdanı çıkarmak için hafifçe ayağa kalkan abimiz, minibüsçünün ani freni ile kafasını sert bir şekilde minibüslerde motor kabini üzerinde bulunan tahta para kutusuna çarpıyor. Ebleh bir bakışla yerine oturan abide bir kısa devre olmuş olacak ki, parayı minibüsçüye uzatıyor ve: - Bi kısa Camel versene!
Bilirsiniz, bir ara zibidi gençlerde cüzdana zincir takip sarkıtma modası vardı. İstiklal'de yürürken, yanımdan bu model bir tip geçiyordu ki, adamın teki bombayı patlattı: "Ne o lan? Köpeğin k..... mi kaçtı ???"
İzmirliler bilir, toplu taşımada Kent kart uygulaması vardır. Karta para yüklersiniz, otobüslerde manyetik okuyucuya tutarsınız ve okuyucu okuduğuna dair sinyal sesi verir. Kent kart uygulamasının ilk yılıydı. Yaşlı ama çok tonton bir teyze elinde Kent kartla otobüse bindi. Nedense kartı şoförün suratına doğru tuttu. (Herhalde paso gibi gösterilecek zannetti.) Şoför iki-üç saniyelik şaşkınlık periyodunu atlattıktan sonra,
"Biiiiip!" dedi. Teyze bi şey olmamış gibi geçip şoförün arkasına oturdu. Otobüsteki herkes kahkahalarda gülerken bense şoförün zekasına hayran olmuştum.
Duran ve pek dolu olmayan bir minibüse koşarak bindim pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı -Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın ?
bunları netten buldum hosuma gitti
bizdede bir dr hikayesi vardır belkide anlatmışımdır bilemiyorum
dr muayaneye geliyo teyzem köyünden
dr bey soruyo teyze neyin var
dr da kıtlama çay içiyormuş o sırada
teyze diyorki
vallaha tohtur bey gaanımda bi sancı bi sancı
bazan oluyo aynı aha o elindeki çay gibi curuu yapıyom abdestimi
bazanda oluyo aha o ısırdığın şeker vaya onun gibi sert daaş gibi
Bu yaz bahçeye çardak yaptık..Eşimin iş arkadaşları ve eşleriyle aramız çok iyidir..Neredeyse her akşam çay içtik çardakta tüm yaz..Neyse yine o akşam çaylarımızı içiyoruz, ben de havaya bakıyorum ne kadar güzel hava bugün, yıldızlar falan..Bu arada nerden çıktı bilmem Attila ılhan'dan bahsettik..
'Hele ki şu şiirinin yeri bende ayrıdır...Fatih'te yoksul bir gramofon çalıyor
Eski zamanlardan bir cuma çalıyor
Durup köşe başında deliksiz dinlesem
Sana kullanılmamış bir gök getirsem.' dememle eşimin bakışları üzerimde donakaldı..Bir kaç kişi kıkırdıyor diğerleri devamını bekler gibi bakıyor..Ama bu arada eşim durmadan'Hülya, iyi misin heyyyy...' falan diyor..
Sonradan anladım tabii..Meğer benim muzur eşim Sana kullanılmamış bir gök getirsem cümlesindeki gök'ü başka yerlere çekmiş..:mymeka:
Saatlerce gülmüştük ama epey utanmıştım
:roflol::roflol::roflol:
Bizim evde durmadan televizyon bozulurdu..Yine bir gün babam fişi kontrol ediyor..Tornavida istiyor, kabloyu tut falan..Anladık ki priz bozuk..Biz de 3 kardeş sıkıldık tabi oflayıp pufluyoruz..En son ben dayanamadım:
'Baba ben sıkıldım televizyonu açayım mı?'
Babam:
'Aç kızım aç, fişi de...çıma takarsın artık.'
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?