teyzemin gelini öğretmen.öğretmenler odasında dolapların önünde oturuyor.tam önünde oturduğu dolaba bazı eşyalarını koymak isteyen bir erkek hoca geliyor.bizimkide sandalyesinden dorulup diyorki: mehmet bey ben şöyle hafif eğiliyim siz daha rahat koyarsınız!!!tabi muzur bazıları buna gülüyor..
ay bu kotu olmus :)
teyzemin gelini öğretmen.öğretmenler odasında dolapların önünde oturuyor.tam önünde oturduğu dolaba bazı eşyalarını koymak isteyen bir erkek hoca geliyor.bizimkide sandalyesinden dorulup diyorki: mehmet bey ben şöyle hafif eğiliyim siz daha rahat koyarsınız!!!tabi muzur bazıları buna gülüyor..sırnaşık şey
bir akraba buluşmasında değerli kuzenim(bayan) meditasyona merak sarmış bunu paylaşıyor: ''son günlerde bol bol masturbasyon yapıyorum çok rahatlatıyor'' dedi.
artık siz düşünün ne hale geldiğimizi.:roflol:dedik o meditasyon olmasın??kaydirigubbakcemile3
yeni evli kuzenin kalabalık kahvaltı sofrasında herkesin içinde durup dururken eşine İYİ MİSİN? demesi. gece seni çok yordum mu der gibi!!bizmi çok edepsiz ve fesatız anlamadım
beraber gittiğimiz tatilde odasını karıştırıp sevişen bir çiftin odasına yanlışlıkla dalan yengemin pardon diyip çıkmak yerine çifte: çok ayıp çok ayıp diye kızarak odayı terketmesi ayrı bir dumur konusukaydirigubbakcemile3
alışveriş yaparken gözü dönen teyzemin, kocası diye elin adamını yakasından tutup aa bak şuna bakalım bak ne güzelmiş diye adamı çekiştirmesi.adamcağızında korkup çığlık atması ve kalabalık caddede teyzemin tacizci duruma düşmesi))):teytey:
sülalece mannaqız vallahi. bunlar aklıma gelenlerdi paylaşmak istedim)))))
gecen telefon faturaları gelmıs
baktım benımkı normal
herıfın faturaya baktım yüksek
aldım faturayı ınceledım
anamm numaranın bırı süreklı aranmıs
kım bu ya dedım hemde kac kere aranmıs?
herıf dedı sevgılımı aradım
ben hala dıyom kımın bu numara
kımın dersınız
ula bızım evı aramıs adam :roflol:
17 agustos depremiydi biz kocaelide tam yerinde yasadık hicibirimize birsey olmadı butun aile ananemlerin evinin onunde toplandık cadır falan kurduk evlere girilmiyor tabi... dedem 70 kusur yasında takmıs zeytin alıcam evden diye akannehir evde birinci kat yere yakın bi baktık balkona tırmanmaya calısıyo delikafadulden indirdiler asagıya kavustu zeytinine zor bela girip aldılar kaydirigubbakcemile3 o sırada tupras yanıyor dendi herkes uzaklassın tabi bizim dısımızda herkes uzaklastı fisfisfis ananem sandalyeye oturmus evimi bırakmam diyo bizde onu bırakamıyoz tabi delikafadulden ama hepimiz 3 bucuk atıoz kimse kalmamıs hava sapsarı olcez korkusu en sonunda ikna edebilmiştik delikafadulden..en son olarak sunu hatırlıyorum altımıza koyacak birsey bulamadık ceset torbaları veriliyordu ozaman onlardan almıstık :1rolleyesnların uzerinde yatarken bile gulcek cok sey bulabilmiştik kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
Bizim evde durmadan televizyon bozulurdu..Yine bir gün babam fişi kontrol ediyor..Tornavida istiyor, kabloyu tut falan..Anladık ki priz bozuk..Biz de 3 kardeş sıkıldık tabi oflayıp pufluyoruz..En son ben dayanamadım:
'Baba ben sıkıldım televizyonu açayım mı?'
Babam:
'Aç kızım aç, fişi de...çıma takarsın artık.'
....
Lisedeyken çok haylaz bir çocuk vardı sınıfta..Dikkat çekmek için saçma-sapan şeyler yapardı..O gün yeni tarih hocamız geldi..Stajyer ya..E biz de lise son..hani takmayan öğrencilerden..Neyse hoca ders anlatıyor gayet güzel..Bu arada arkadaş kalktı gayet normal bir edayla sobanın kapağını aldı güya ısınacak ya, dizlerine koydu.(Soba yanmıyor tabi ki.)
Hoca baktı baktı...
'Oğlum n'apıyorsun?' dedi.
'Sana ne?' dedi bizimki...Önce bir sesszilik tabi..Sonra şöyle dedi hoca:
'Oğlum bugün kapağı götüren yarın boruyu götürür lan.'
Gülmekten pancar gibi olduk tabii biz:roflol:
moon buna hıc gülemedım ya:çok üzgünüm:
:roflol:hülya allah senı kahretmesın :roflol:
ee fişi nere taktın delikafadulden:icecream:
demekki espri anlayısımız farklı :lepi:
Ma.l gibi kaldım herkes bana güldü Süpüm.akannehir
Sonra ben de güldüm kendime tabiidelikafadulden
benim babamda herşeye komik bir cevap bulurdu hülyacım
bir akşam çay içiyoruz
daha küçüğüz ama
kardeşim sürekli çay istiyor
annemde arka arkaya çay koyuyor ona
babam bir süre sonra patladı
yeter lan bu ne kıçına ağaç diktinde onumu suluyosun
ya ben ailemi bildigim icin nerde nasıl davrandıklarını veya neye gulebilcegimizi neyi espri konusu yapabilcegimizi biliyorum bazı seyleri birebir yasamak lazım ancak ozaman anlasılıyor:)
evet kotu gunlerdi ama bizim herseye ragmen nesemizi goren insanlarda mutlu oluyordu hayat devam ediyor işte napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?