çılgın akrabalarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum günümü kutlayan arkadaşlarım:
seldacım doğum günün kutlu olsun nice senelere..
_ saol teşekkür ederim seninde .... diyen kaç manyak vardır acaba
sen varsın bıdene:icecream:

:roflol::roflol:nenen nekadar masummus gülsüm:roflol:

ayyy aklıma geldi
kuzenimin oğlu var 1 yaşından beri tuvaletini söylüyor daha altına yapmamıştıki kuzenim çalışmaya başladı buda altına kaçırmış geçenlerde. annecim sen ne yaptın demiş . bizimki:
annecim ben yapmadım vallahi pipim yaptı kaydirigubbakcemile3

gerçekten akrabalarn çok çılgınmış......

Son düzenleme:
olur olur vallahi gülsüm sultanım benim için zevk olura.s.
ninen gerçekten müthişmiş ben yapmadım o yaptı :roflol::roflol:sırnaşık şey

cok komiktir seldacim ya.. hic sorma...bir keresinde disarda oturuyoruz (anlatmistim galiba gecenlerde) merakli melehat bir komsulari var...evin üzerine kat attirdi Ninemler kadin soruyorda soruyor nineme...kac para verdiniz...nasil bu kadar para verdiniz...ahh siz cidden o kadar kazaniyormusunuz vs. vs. ninem bir sustu iki sustu sonunda artik kadina

Yavrimm altimdaki donun renginide söyleyimmi bilicenmi...ahhh yetti gayri....dememezmi:roflol: Kadinin suratini bir görecektin:1shok:

:roflol::roflol:nenen nekadar masummus gülsüm:roflol:

Öyledir canim....ama öylede güzel okkali oturturki laflari agzim acik kaliyor vallaha...

allah cezanızı vermesin mülayimler çok komik yaa :roflol: du bi tane de ben anlatiim, liseye giderken çok samimi bi arkadaşım vardı, eve giderken bi süre birlikte yürür sonra o kendi istikametine bende kendi istikametime giderdik, yine bi gün böyle yürüyoruz, ertesi gün de sınav var, artık kendi istikametlerimize yönelmek üzereyiz, son anda benim aklıma bişi geldi, döndüm arkamı geri geri giderek ona bağırıyom, haticeeeeeeeeeee, o da ne vaaaaar diyo, yarına şunu şunu unutmaaaaaaaaaaaa derken zınk diye çarpışma oldu, arkama döndüm elektrik direğine pardon diyorum, saniyeler sonra da yanımdan 2-3 delikanlı geçmişti, ne rezillikti beee :roflol:

süper babane kaydirigubbakcemile3
bence oldukça zeki kadınmış bayılırım böyle ihtiyarlaraa.s.

tüüü iresil seni :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:karnım ağrıdı gülmekten :roflol:

deden o gece sabahı nasıl ettı kımbılırdelikafaduldendelikafadulden

daha önce anlattım ama gene anlatım du..
şimdi benim dükkanda ,müşteriler hesabı ödemek için kasaya gelirler bende parayı alır, üstüni verirken benim dudaklarımdan her zaman söğlediğim sözler dökülür müşterilere hayırlı işler ,gelen giden müşteriye hayırlı işler diyorum ve bunu hep yapıyorum onlar bana dicek içimden sus diyorum ama müşteriyi görünce kendindi kaybetmiş bir şekilde hayırlı işler diyorum:roflol::roflol:..benim müşterilerde normal değil heralde ben öğle deyince normla bir şekilde sizede hayırlı işler diyende var-tatlicadiarzu- ..bu yetmezmiş gibi birde hayırlı işlerin sonuna Allah işinizi rast getirsin demeye başladım:roflol:bu sefer demicem demicem diye kendime telkin verirken gene saf bir gülümseme ile gene diyorum.delikafadulden.

:jeyyar:

ne hoş yaaa...akrabaların süper komikmiş...yanlarında sıkılmaz insan....

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne hoş yaaa...akrabaların süper komikmiş...yanlarında sıkılmaz insan....

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sorma vallahi yaa bi amcamın eşi birde teyzem ve gelini bir araya geldikmi gülmekten gözlerimizden yaşlar gelir malzeme hiç bitmezz..kaydirigubbakcemile3

valla yengenle teyzene güldüm ne güzel ailen var

bi gün lisedeyiz daha,sınıf arkadaşımda havalı güzel bide arkadaşıyla buluşmaya gidiyoruz bi vitrin önünde durduk saçlarını düzeltmeye başladı biraz uzun kaldık heralde dükkan sahibi çıkıp bişey lazımmı diye sordu o ana kadar kasap dükkanı önünde durdugumuzun farkına varmamışız tabi hemen ordan uzaklaştık adamda etlere bakıyoruz sanmış çünküdelikafadulden

ayyy anlatimde gülün eccük:

dün annem ablam ben dışarı çıkıcaz alıverişe. evden çıkmadan konuşuyoruz.. annem diyor ki rimelim ve parfümüm bitti.

neyse evden çıkıyoruz alışverişimizi yapıp geliyoruz. annemin tarağı eskimiş dişleri dökülüyor. annem aa tarak alıcaktım diyor. aynısından. ablam anneme dönüp:

ayy tarağın mı bitti !!
allahım öyle güldük ki anlatamam..

selda anacim,sizin aile baya girgirmis yaaa,keyfiniz bozulmasin iyisallah:roflol:a.s.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…