sen varsın bıdene:icecream:doğum günümü kutlayan arkadaşlarım:
seldacım doğum günün kutlu olsun nice senelere..
_ saol teşekkür ederim seninde .... diyen kaç manyak vardır acaba
Allah iylignizi versin...yarildim gülmekten:roflol:
Seldacim Cinocum seninle bir akrabaligmiz olmasin..fisfisfis
Benim ninem acayip kizlar...öyle diyaloglarimiz oluyorki bazen fikra yaninda halt etmis
Ninem: Gülsüm bu sene almanyada sicakti galiba sen baya kararmissin?
Ben: Yok be nine Solariuma gittim..
Ninem: Iyi yaptin yavrim iyi yaptin...peki cok uzakmi size o Monarium sehri?
Ben: :roflol:Nine Solarim sehir degil Makine...Oraya giriyon karariyon iste..
Ninem: Ya kizim bu gavur milletide bazen ne b....seyler icad ediyor
Ben: Niyeki Nine
Ninem: Yaw gizim insan hec kararmak icin makineye girermi? Ya o makine bozulursa zenci gibi olursun mazallah:1shok::roflol:
yada
Ailecek oturuyoruz tv izliyoruz...Öpüsme sahnesi cikti..
Ninem: Vissss cabuk baska yer acin :1shok:
Biz: Aman be Nine Ne yapiyorlar sanki?mirmirmirmir
Ninem: Simdi simdi kötü is yapacaklar
Biz: Neden o is kötü bir is degilki:1rolleyes:
Ninem: Bak Bak Bak tühhh ireziller....yaw acsaniza baska yeri essek sipalari
Biz: Nine sen o isi yapmadinmi sanki?
Ninem: Yapmadim:1closedeyes:
Biz: Hadi Hadi yeme bizi...en az 4 defa kesin yapmissindir.
Ninem: Ben yapmadim gizim deden rahmetlik o yaptibenneyaptımki
Biz tabi yerlerde yatiyoruz gülmekten...Ninem acayip yakaydirigubbakcemile3
olur olur vallahi gülsüm sultanım benim için zevk olura.s.
ninen gerçekten müthişmiş ben yapmadım o yaptı :roflol::roflol:sırnaşık şey
:roflol::roflol:nenen nekadar masummus gülsüm:roflol:
süper babane kaydirigubbakcemile3cok komiktir seldacim ya.. hic sorma...bir keresinde disarda oturuyoruz (anlatmistim galiba gecenlerde) merakli melehat bir komsulari var...evin üzerine kat attirdi Ninemler kadin soruyorda soruyor nineme...kac para verdiniz...nasil bu kadar para verdiniz...ahh siz cidden o kadar kazaniyormusunuz vs. vs. ninem bir sustu iki sustu sonunda artik kadina
Yavrimm altimdaki donun renginide söyleyimmi bilicenmi...ahhh yetti gayri....dememezmi:roflol: Kadinin suratini bir görecektin:1shok:
Öyledir canim....ama öylede güzel okkali oturturki laflari agzim acik kaliyor vallaha...
allah cezanızı vermesin mülayimler çok komik yaa :roflol: du bi tane de ben anlatiim, liseye giderken çok samimi bi arkadaşım vardı, eve giderken bi süre birlikte yürür sonra o kendi istikametine bende kendi istikametime giderdik, yine bi gün böyle yürüyoruz, ertesi gün de sınav var, artık kendi istikametlerimize yönelmek üzereyiz, son anda benim aklıma bişi geldi, döndüm arkamı geri geri giderek ona bağırıyom, haticeeeeeeeeeee, o da ne vaaaaar diyo, yarına şunu şunu unutmaaaaaaaaaaaa derken zınk diye çarpışma oldu, arkama döndüm elektrik direğine pardon diyorum, saniyeler sonra da yanımdan 2-3 delikanlı geçmişti, ne rezillikti beee :roflol:
dedemin yürümeye mecalı yok babaannem inatla inek bakmaya devem ediyo..
neyse babaannem şeker hapı yutucakmış açmış ecza dolabını içmiş ilacı .o sırada yengem yanına gelmiş bi bakmış ilaca inekleri azdırma hapı varmış babaannem şeker hapı yerine ineğin hapını yutmuş hastaneye falan gitmişler işte bişi olmadı ama tabi gece dedeme naptı orası meçhull..bize telefon gelince gülmekten yerlere yıkılmıştık ailcek..:roflol::roflol:
deden o gece sabahı nasıl ettı kımbılırdelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE
kız bizde öğrenemedik naptılar nettiler gece ..ama kesin ninem dedemi tenhada kıstırmıştır taş gibidir ninem ...:asigim::roflol::roflol:
deden o gece sabahı nasıl ettı kımbılırdelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE
kız bizde öğrenemedik naptılar nettiler gece ..ama kesin ninem dedemi tenhada kıstırmıştır taş gibidir ninem ...:asigim::roflol::roflol:
kız gözün körolmasın bu sizin ailenin kadınlarıda tenhada kıstırıyo valla :roflol:sende enişteyi daha 17 yaşındayken tenhada kıstırmışın ya:jeyyar:
ne hoş yaaa...akrabaların süper komikmiş...yanlarında sıkılmaz insan....
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ninem: Ben yapmadim gizim deden rahmetlik o yaptibenneyaptımki
teyzemin gelini öğretmen.öğretmenler odasında dolapların önünde oturuyor.tam önünde oturduğu dolaba bazı eşyalarını koymak isteyen bir erkek hoca geliyor.bizimkide sandalyesinden dorulup diyorki: mehmet bey ben şöyle hafif eğiliyim siz daha rahat koyarsınız!!!tabi muzur bazıları buna gülüyor..sırnaşık şey
bir akraba buluşmasında değerli kuzenim(bayan) meditasyona merak sarmış bunu paylaşıyor: ''son günlerde bol bol masturbasyon yapıyorum çok rahatlatıyor'' dedi.
artık siz düşünün ne hale geldiğimizi.:roflol:dedik o meditasyon olmasın??kaydirigubbakcemile3
yeni evli kuzenin kalabalık kahvaltı sofrasında herkesin içinde durup dururken eşine İYİ MİSİN? demesi. gece seni çok yordum mu der gibi!!bizmi çok edepsiz ve fesatız anlamadım
beraber gittiğimiz tatilde odasını karıştırıp sevişen bir çiftin odasına yanlışlıkla dalan yengemin pardon diyip çıkmak yerine çifte: çok ayıp çok ayıp diye kızarak odayı terketmesi ayrı bir dumur konusukaydirigubbakcemile3
alışveriş yaparken gözü dönen teyzemin, kocası diye elin adamını yakasından tutup aa bak şuna bakalım bak ne güzelmiş diye adamı çekiştirmesi.adamcağızında korkup çığlık atması ve kalabalık caddede teyzemin tacizci duruma düşmesi))):teytey:
sülalece mannaqız vallahi. bunlar aklıma gelenlerdi paylaşmak istedim)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?