bı taneden ben annetcem..
ananem nişanım için geldı..
yaz hava sıcak tutturdu bana dondurma al tamam dedım alayım..
olmaz benıde götur dedı tamam dedım
asağı ındık denız kenarından gıdıcez..
hemen gördüğü ılk banka çöktu yoruldum gıdıvesen dedı pekı dedım..
ben gıttım tabı unuttum hem ananemı hem dondurmayı..
yazık oda kaybolmus zabıtaya gıtmiş..
arkadaslarım arıyo kopuyolar telde kapatıyolar annayamadım ne oluyo..
sora nısanlım aradı zabıtadan beklenıyosun dedı
hadı be nedıyosun dedım..
o anda duydum ananem benı anons ettırıyo...benım yıkıldığım an o an...tukendım...:):Roflol:
teyzemin gelini öğretmen.öğretmenler odasında dolapların önünde oturuyor.tam önünde oturduğu dolaba bazı eşyalarını koymak isteyen bir erkek hoca geliyor.bizimkide sandalyesinden dorulup diyorki: mehmet bey ben şöyle hafif eğiliyim siz daha rahat koyarsınız!!!tabi muzur bazıları buna gülüyor..sırnaşık şey
bir akraba buluşmasında değerli kuzenim(bayan) meditasyona merak sarmış bunu paylaşıyor: ''son günlerde bol bol masturbasyon yapıyorum çok rahatlatıyor'' dedi.
artık siz düşünün ne hale geldiğimizi.:roflol:dedik o meditasyon olmasın??kaydirigubbakcemile3
yeni evli kuzenin kalabalık kahvaltı sofrasında herkesin içinde durup dururken eşine İYİ MİSİN? demesi. gece seni çok yordum mu der gibi!!bizmi çok edepsiz ve fesatız anlamadım
beraber gittiğimiz tatilde odasını karıştırıp sevişen bir çiftin odasına yanlışlıkla dalan yengemin pardon diyip çıkmak yerine çifte: çok ayıp çok ayıp diye kızarak odayı terketmesi ayrı bir dumur konusukaydirigubbakcemile3
alışveriş yaparken gözü dönen teyzemin, kocası diye elin adamını yakasından tutup aa bak şuna bakalım bak ne güzelmiş diye adamı çekiştirmesi.adamcağızında korkup çığlık atması ve kalabalık caddede teyzemin tacizci duruma düşmesi))):teytey:
sülalece mannaqız vallahi. bunlar aklıma gelenlerdi paylaşmak istedim)))))
:roflol: :roflol:
mannaksınız laaa :roflol: :roflol:
alemsiniz ya :roflol::roflol:
başka bi adamın elini bende tutuyodum nerdeyse eşim diye
haahaa:lepi:kız burcu sık sık gel kız ne cevherler varmış sende :jeyyar:
annem sey kelımesını cok kullanır..ee durum boyle olunca ortaya bırbırınden guzel cumleler cıkıyo
bıgun akraba gunundeyız herkez toplanmıs
- konu erkeklerın yakasını bırakmalımı bırakmamalımı?
ordan annem atladı hemen
- aaa ben esımın SEYINI tuttummu bırakmamm:roflol:
ee herkez dururmu cumleyı ceken cekene=)
olayın kahramanıııı yıne benım canım annemm yaww:sm_cool:
aıle dostlarımıza yemege gıttık.. ewlerımız karsılıklı aksılık bu ya sureklı sıgortaları atıyo..ew sahıbıde bu boyle olmıcak komsulardan kablo uzatalım dedı
annem fişi aynı prıze sokmayalım dıyeceğı yere
-abdullah bey hep aynı yere sokmayın bı bende deneyelım olmazsa sultan hnma rıca ederız onunda hayır dıcegını sanmıyorum:teytey:
(bu arada sultan hnm abdullah beyın kıracısı ve bekar)
hala aklımıza gelınce koptugumuz olaylardan bırıdır:roflol:
birde çok eskiden ilk oğlum doğunca onbeş sene önce
hani sepetlerle alınırdı bakkaldan alışveriş
bende sepeyi salladım bakkal bakkal bağırıyorum
adam çıktı buyrun ne istiyorsunuz dedi
bendeki cevap akıllara seza
bana bir şişe seks sütü verirmisiniz
valla şimdi bile hatırlayınca utanırım
epey bir müddet bakkalın yüzüne bakamadım nerdende dilime geldi bilmem
bıızm ew BKM mutfagı gıbıdır bu sefer olayın kahhramanı bendenızım=)
babam balkona tv cıkarcak elınde anten bunu nereye takcam dıyecegı yere bunu kıme takcam dedı bende ne takcagını bılmeden annneme tak demıstım bı baktım babamın elınde antenn kopmustukk sonra:roflol:
bizim çalıştığımız yer bi gün baya kalabalık, bayanın bi tanesi bekliyo
erkek arkadaşlardan biri de o hengame içinde hanımefendi ben şimdi sizi halletçem demiş kaydirigubbakcemile3
herkes kopar halal bu olayı hatırladıkça :roflol:
başka adamın koluna girdiğim zamanda eşim çok kızmıştı, önüne baksan diye
annem sey kelımesını cok kullanır..ee durum boyle olunca ortaya bırbırınden guzel cumleler cıkıyo
bıgun akraba gunundeyız herkez toplanmıs
- konu erkeklerın yakasını bırakmalımı bırakmamalımı?
ordan annem atladı hemen
- aaa ben esımın SEYINI tuttummu bırakmamm:roflol:
ee herkez dururmu cumleyı ceken cekene=)
olayın kahramanıııı yıne benım canım annemm yaww:sm_cool:
aıle dostlarımıza yemege gıttık.. ewlerımız karsılıklı aksılık bu ya sureklı sıgortaları atıyo..ew sahıbıde bu boyle olmıcak komsulardan kablo uzatalım dedı
annem fişi aynı prıze sokmayalım dıyeceğı yere
-abdullah bey hep aynı yere sokmayın bı bende deneyelım olmazsa sultan hnma rıca ederız onunda hayır dıcegını sanmıyorum:teytey:
(bu arada sultan hnm abdullah beyın kıracısı ve bekar)
hala aklımıza gelınce koptugumuz olaylardan bırıdır:roflol:
ben 6 yaşındayım hacettepe hastanesinde ameliyat olucam 5 yaşındayım daha...
eskiden hacettepenin bekleme salonunda balıklar vardı kocaman bir akvaryumun içinde...
benimde arkadaşım vardı her yerde kendime bi arkadaş bulurumya...
annem bize bisküvi almıştı iki paket yazık akvaryumun karşısında balıklar ağızlarını açıp kapatırlarya karınları aç zannettik biz iki paket bisküviyi boşalttık akvaryuma yarım saat sonra balıklar ters düz olmuş akvaryumun tepesinde.annem bisküvilerin birden bittiğini görünce anlamış tabi durumu napıcaz nedicez derken görevli gelir ve kim attı bu bisküvileri bu akvaryuma diye bağırmaya başlar kimseden ses yok annem kulağıma eğilir ben yapmadım de der..
ben amca ben yapmadım derim asıl mesele sonrası anneme dönümp herkesin içinde dedim anne :))
sonuçmu..artık hacettepe hastanesinin bekleme salonunda akvaryum yok...
öyle tatlı güvenlikde yok...
muhtemelen annem beni küçükken bir daha başka hiç bir şey için tembihlememiştir ha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?