çılgın akrabalarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol::roflol:
bacum dondurma neysede annannede unutulurmu:roflol::roflol:

bı tane de benden..
gecen yaz oturuyoruz babamlar annemler enıstemler baya kalabalıgız caddeden bı adam gectı degısık salvar gıbı bısey gıymıs annem o adamın salvarı nasıl oyle dıcegı yere
o adamın seyı nasıl oyle demıstı delikafadulden babamlar sokkk bız kopmustuk:dance:

bıızm ew BKM mutfagı gıbıdır bu sefer olayın kahhramanı bendenızım=)
babam balkona tv cıkarcak elınde anten bunu nereye takcam dıyecegı yere bunu kıme takcam dedı bende ne takcagını bılmeden annneme tak demıstım bı baktım babamın elınde antenn kopmustukk sonra:roflol:

benım anlat anlat bıtmez yaa
ewlendıkten sonra jınekolog muayeneye gıtcem waktım kısıtlı lazere gıtmem lazım ark dedıkı ben gıttım gobekten bakıyolar dedı ıyı dedım ılk once doktora sonra lazere gıderım ozaman dedım neyse doktora gıttım soyle uzan dedı ben uzandım gobegımıde actım yatıyorum
doktor geldı elınde uzun bısey bu gobek delıgınden gırmez pantolonunu cıkar dedı ben dumurr tabıkıı
ayy ne utanmıstımm=(

annem ben kuzenım markete gıttık annem bı adama baktı bı yumurtalara bu adamın yumurtaları guzel degıl deyıp almadı bız olayıı baska yerlere cekıp kahkayı patlattık tabıı
adamaa bakıpp adamın yumurtalarına not weren anneme bı alkısss ıstıyorum alkisalkisalkis

kız burcu sık sık gel kız ne cevherler varmış sende :jeyyar:

:roflol: :roflol:
mannaksınız laaa :roflol: :roflol:

alemsiniz ya :roflol::roflol:
başka bi adamın elini bende tutuyodum nerdeyse eşim diye

bizim çalıştığımız yer bi gün baya kalabalık, bayanın bi tanesi bekliyo
erkek arkadaşlardan biri de o hengame içinde hanımefendi ben şimdi sizi halletçem demiş kaydirigubbakcemile3
herkes kopar halal bu olayı hatırladıkça :roflol:

başka adamın koluna girdiğim zamanda eşim çok kızmıştı, önüne baksan diye

annem sey kelımesını cok kullanır..ee durum boyle olunca ortaya bırbırınden guzel cumleler cıkıyo
bıgun akraba gunundeyız herkez toplanmıs
- konu erkeklerın yakasını bırakmalımı bırakmamalımı?
ordan annem atladı hemen
- aaa ben esımın SEYINI tuttummu bırakmamm:roflol:
ee herkez dururmu cumleyı ceken cekene=)

olayın kahramanıııı yıne benım canım annemm yaww:sm_cool:
aıle dostlarımıza yemege gıttık.. ewlerımız karsılıklı aksılık bu ya sureklı sıgortaları atıyo..ew sahıbıde bu boyle olmıcak komsulardan kablo uzatalım dedı
annem fişi aynı prıze sokmayalım dıyeceğı yere
-abdullah bey hep aynı yere sokmayın bı bende deneyelım olmazsa sultan hnma rıca ederız onunda hayır dıcegını sanmıyorum:teytey:
(bu arada sultan hnm abdullah beyın kıracısı ve bekar)
hala aklımıza gelınce koptugumuz olaylardan bırıdır:roflol:

bravo annene alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:

karnıma ağrılar girdi gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:

bir tanede benden....
fındık bahçesindeyiz yazın sıcaktan herkesin beyni sulanmış...anneannem bahçede kendine bir yer bulup oturdu...
5 dk sonra gıız emriyee ayağıma grap girdi grap diye seslendi aslında kramp demek istedi garbim..
emriye teyze onun ne olduğunu bile bilmez canım yaa...geçer geçer dedi.
neyse aradan 15 dk geçti emriye teyze bahçenin bir ucundan öbür ucundaki anneanneme gız emineee
hau sana girenden banada girdi dedi...fındık toplamakmı?ogün tatildi....-tatlicadiarzu-

ben 6 yaşındayım hacettepe hastanesinde ameliyat olucam ...
eskiden hacettepenin bekleme salonunda balıklar vardı kocaman bir akvaryumun içinde...
benimde arkadaşım vardı her yerde kendime bi arkadaş bulurumya...
annem bize bisküvi almıştı iki paket yazık akvaryumun karşısında balıklar ağızlarını açıp kapatırlarya karınları aç zannettik biz iki paket bisküviyi boşalttık akvaryuma yarım saat sonra balıklar ters düz olmuş akvaryumun tepesinde.annem bisküvilerin birden bittiğini görünce anlamış tabi durumu napıcaz nedicez derken görevli gelir ve kim attı bu bisküvileri bu akvaryuma diye bağırmaya başlar kimseden ses yok annem kulağıma eğilir ben yapmadım de der..
ben amca ben yapmadım derim asıl mesele sonrası anneme dönümp herkesin içinde dedim anne :))
sonuçmu..artık hacettepe hastanesinin bekleme salonunda akvaryum yok...
öyle tatlı güvenlikde yok...
muhtemelen annem beni küçükken bir daha başka hiç bir şey için tembihlememiştir ha....

Son düzenleme:

dilacım çok komiksin. ilk cümlen aldı götürdü beni zaten :)

bıııı alkısta kendımee ıstıyorumalkisalkisalkis
ısyerındeyız yemegı sewmedık kızların kanına gırdım kokorec yıyelım dedık tamammı tammm..
ısyerındede kısa telf kodları kullanıyoruz sen soforu arıyca dıe patronu ara
patronda onemlı ıhaledeydı hıc unutmuyorum
daha alo demeden bı guzel sıparıslerı werdım 2 acılı kokorec bı tane 3 ceyrek kokorec dıye
patronumda hıc bozuntuya wermeden
-olur burcu hnm tursu suyuda alırmısınız demıstıı
dumurrr oldugum anlardan bırısıdırkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…