Çılgın Bediş

gxuxlçin06

YERİNE SEVEMEM
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.269
0
316
Ankara
çılgın bediş dizisini çok özledimhihoyyythihoyyyt.bıkmadan hergün izleyebilirim.keşke kanal d tekrarlarını verse ne iyi olu demiia.s.

ayyyyy çok salak bi diziydi..ona rağmen sıkıntıdan seyrediyordum..orda bedişin bi sevdiği vardı tipsiz...sanki dünyaları o yarattı..bide sapık bi dedesi vardı dimi..

bende izlerdim çokta sewerdim diziyi o zamanlar cok popülerdi tam gençlik dizisiydi..şimdi olsa izleriim yinehihoyyyt.

izliyodum ortaokul yıllarımdı...
ozamanın en popüler gençlik dizisiydi..

Bende izliyordum, okuldan koşa koşa gelirdim diziyi kaçıracam diye kaydirigubbakcemile

çılgın bedişim yok baska işim sositososito
dünya dursa ben yine dönerim sositososito
yalan dünya yinede severim

en sevdiğim diziydii cılgın bediş

çılgın bedişim yok baska işim sositososito
dünya dursa ben yine dönerim sositososito
yalan dünya yinede severim

en sevdiğim diziydii cılgın bediş

benimdeeee:):)):)
keşkee tekrarlarını verseler yaaa:(mirmirmirmir
saçma sapan seda sayanın proğramını yayınlayacaklarına bedişi koysunlar:1hug::1hug:

bnde izler hatta ozmn özenirdik
hakkını verelim zamnın en güzel dizisiydi
ama bnce tekrarı verilecek bu tarz bi dizi istesem kesinlikle
7 numara olsun isterdiim çok muhteşem bi diziydii
inşallah trt1 tekrarını verir

seda sayanın programı sacmamı yaa cok sey öğreniyoz ondan ben sewiyorum sedayı valla.

melodiesim seda sayan giyiyor bir karış eteği 50 yaşından:dilcikar::dilcikar: sonra erkekleride tv ye çekmek için,bana iğrenti geldilaelaelaelaelae artık heerşeyi irdeliyor.karı kocayı ekrana getirip kavga ettiriyor.oğlu yaşında ki erkekle evlendi,kaynanası bile kendinden 6 yaş küçükmüş.:roflol:bununla övünüyor.bunlar bana hiç normal gelmiyor canım.itici geliyor.eskiden azcıkda olsa izlenecek hali vardı şimdii hiçmi hiç bakılmıyorr....-tatlicadiarzu-2 senedir bakmıyorum...:mymeka::mymeka:

:1rolleyes:
melodiesim seda sayan giyiyor bir karış eteği 50 yaşından:dilcikar::dilcikar: sonra erkekleride tv ye çekmek için,bana iğrenti geldilaelaelaelaelae artık heerşeyi irdeliyor.karı kocayı ekrana getirip kavga ettiriyor.oğlu yaşında ki erkekle evlendi,kaynanası bile kendinden 6 yaş küçükmüş.:roflol:bununla övünüyor.bunlar bana hiç normal gelmiyor canım.itici geliyor.eskiden azcıkda olsa izlenecek hali vardı şimdii hiçmi hiç bakılmıyorr....-tatlicadiarzu-2 senedir bakmıyorum..

ewt öle diyosunda bütün sabah programları aynı reyting uğruna herseyi yapıyolar...ne güzel işte 50 yasında yakışıyo ama kadınahihoyyytewt kendinden kaç yaş küçük adamla ewlendi amann kadının sucu nee onursan peşinden koşmuş öle dedüüüü-tatlicadiarzu- bide çocukları olur bu yastan sonra tam olurr iştee:1rolleyes:

evet keske gene verseler yenileri olsa ona benzer iyi olur emme on kadar iyi olmaz kanimca!!!
ay nolur sanki yeniden koysalar habire ne guzel bakardik yahu :!((

melodiesim ben hiç bir sabah proğramını izlemem:1no2::1no2:.kızımla çizgi film izliyoruz:roflol::roflol:
tweety seda sayana 1000 basarr:teytey::teytey::roflol::roflol:

Back
X