- Konu Sahibi gxuxlçin06
çılgın bediş dizisini çok özledimhihoyyythihoyyyt.bıkmadan hergün izleyebilirim.keşke kanal d tekrarlarını verse ne iyi olu demiia.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende izlerdim çokta sewerdim diziyi o zamanlar cok popülerdi tam gençlik dizisiydi..şimdi olsa izleriim yinehihoyyyt.
melodiesim senle aynıyızz heeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.:asigim:
çılgın bedişim yok baska işim sositososito
dünya dursa ben yine dönerim sositososito
yalan dünya yinede severim
en sevdiğim diziydii cılgın bediş
seda sayanın programı sacmamı yaa cok sey öğreniyoz ondan ben sewiyorum sedayı valla.
melodiesim seda sayan giyiyor bir karış eteği 50 yaşından:dilcikar::dilcikar: sonra erkekleride tv ye çekmek için,bana iğrenti geldilaelaelaelaelae artık heerşeyi irdeliyor.karı kocayı ekrana getirip kavga ettiriyor.oğlu yaşında ki erkekle evlendi,kaynanası bile kendinden 6 yaş küçükmüş.:roflol:bununla övünüyor.bunlar bana hiç normal gelmiyor canım.itici geliyor.eskiden azcıkda olsa izlenecek hali vardı şimdii hiçmi hiç bakılmıyorr....-tatlicadiarzu-2 senedir bakmıyorum..