• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çılgın Bediş

en son oktayla bediş bi evde patlamışlardı ondan sora yayınlanmadı bi süre. sora tekrar çekildi ama tutmadı sanırm 1kaç bölümde kaldırıldı..

Eskiden cok severdim ama simdi olsa sarar mi beni bilemem. Yeni model dizilere o kadar alistim ki, belki de cocukca bile kalirdi dizi. bilmiyorumkismile

Çocukluğumun dizisi.. Biz de aramızda karakterleri bölüştürürdük, beni Zeynep'e benzetirlerdi biraz erkek fatma oldugum dönemlerdi çünkü

Çocukluğumun dizisi.. Biz de aramızda karakterleri bölüştürürdük, beni Zeynep'e benzetirlerdi biraz erkek fatma oldugum dönemlerdi çünkü

Bizde bölüşürdük karakterleri.Yonca Evcimik'i çok sevmemden dolayı kimseye kaptırmamıştım Bediş rolünü.Zaten bildiklerinden dolayı karşı çıkmaya cesaret edende olmamıştı :))

Gecenlerde internetten butun bolumlerini izledim, guzeldi. Su anda da bolumleri malum video sitesinde var. Izlemek isterseniz... :kkk:

Back
X