çılgın bir karı koca yüzünden huzurum kaçtı

Düşünüyorum aklım hayalim almadı. Anladığım kadarıyla siz iki aile münasip kesimdensiniz ama anlattığınız kadın ve eşi çok farklı bir camiadan...
Eşleştirmekte güçlük çektim kusura bakmayın ama şayet böyle bir durumda eşimde suç aramazdım.
Komik bir olay bakın her zamankinden farklı bir gün yaşamışsınız işte.
Bir daha nereden göreceksiniz o insanları hem... Huzur bozmaya değmez.

Anlayamadım şimdi çocukluk arkadaşları Allah dostu namazlı falan..
Gelen misafirler striptiz partilernde falan..nasıl oluyor? nasıl arkadaş ki bunlar??
:26:

cnm, benim anlamadıgım namazında nıyazında allah dostu olan ınsanların boyle arkadsları olup evlerınde bu muhabbetler olması... tamam olabılır yıne boyle arkadslıklar ama bu gorgusuzluk ve terbıyesızlık... bence abartmıssın kavga ettık dıyosunda esının sucu ne anlamadımkı ben bu gorgusuzlerımı savundu sana anlamadım :26:

Çok tezat değilmi bir taraf namaz da niyazda,bir tarafta alem peşinde
Birbirlerinden tam zıt kutup gibi aileler..

ay zerrinmi yoksa ben bayılıyorum ona

ama arkadaşlar gibi namazlı Allah dostu insanların böyle sosyete arkadaşlarının olması ilginç, bide eşiniz çılgın insanları seviyor demekki sizin hoşunuza gitmiyor diye eşinizindemi hoşuna gitmicek anlamadım :26:

Bence hiç de abartmamışsınız. Eşiniz sizin bu durumdan rahatsız olduğunuzu, tavırlarınızdan anlamalıydı.
Açıkcası bende saçma sapan insanlarla aynı ortamda bulunmak istemezdim, ben olsam bende aynısını yapardım.

yalan dünyada konsimatris rolü,ağır roman ezel falan filan gibi dizilerde oynamış evlerden ırak kadın.

yalan dünya'yı izlerim ezel'i de izledim 2sinde ortak oynamış bir kişi hatırlamıyorum. Figüran mı yani dekor niyetine oynayan biri mi? Ayrıca eşizine neden hırçınlık yaptınız anlamadım. Siz dinibütün bir kesimseniz, o sevdiğiniz ailenin bu size göre 'çılgın' gelen aileyle ne işleri var?

esın o ortamı sevmıs olabılır..
sen sevmedıgını nasıl anlamasını ıstıyorsun..
vahii mi insin adama yanı..
o ortamı sevmedıysen ztn o kısılerle bırdaha gorusmezsın...
esınede dıyebılırdın hayatım bız kalkalım hadı dıye...
ertesıgunde ev sahıbını arar kusura bakma kısılerı sevmedım o yuzden kalktık der gecersın..
esın ne yapmısta adama patladın yanı anlamadım..
ya su erkeklerın beynınızden gecenlerı anlamasını beklemeyın allah askına yaa

esiniz sizin gibi düsünmüyor heralde

eşim birdaha görüşmeyiz diyor.tabikide görüşmiycez fakat ona bi soru sordum.kadın telefon takviminden gün belirlerken sen neden aynı anda telefon takvimine girdin diyorum.verdiği cevap ben onun davet edeceği güne bakmıyordum.başka bir güne bakmak için takvimi açtım diyor.bu cevaba inanmıyorum.

Herkesin yaşantısı kendine. Rahatsız olabilirsiniz tabi bir daha biraraya gelmezsiniz olur biter. Benim anlayamadığım nokta kimin Allah dostu olup olmadığına siz nasıl karar verebiliyorsunuz orası da ayrı mevzu...

Kullanıcı talebi ile editlendi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…