çılgın bir karı koca yüzünden huzurum kaçtı

Her şey tamam da,siz burada birde kadının ismini veriyorsunuz,e herkesinde merakını celbediyor,benim etti mesela kim olduğuna baktım google da arayınca çıkıyor..Kendisinin veya bir tanıdığının yazdıklarınızı görmesinden korkmuyor musunuz?Yani kadın hakkın da yazılanları okusa size dava bile açabilir..

Son düzenleme:
Yook onu demiyorum,
Çocukluk arkadaşınız dindar ama gelen misafrler farklı..
Nasıl takılıyorlar onu anlamadım

Şöyleki eşimin çocukluk arkadaşı ile gelen misafir bay birbiri ile spor salonundan tanışıyorlar.hatta konu arasında şöyle bir mevzu duydumki.bu adam oyuncu eşiyle ayrılma dönemi yaşamışlar ve bu dönemde adam 3 ay boyunca eşimin arkadaşının evinde yatıp kalkmış.tabiki kimsenin dindarlığı beni ilgilendirmez ama bana birbirinden farklı iki aile gibi geldi.çünkü eşim oraya giderken kıyafetimi kapalı seçmemi istedi ve bende normalde açık giyinmeme rağmen daha bir üsturuplu giyindim.zaten bu nedenle arkadaşlarını görünce çok şaşırdım.

haklısınız.sağlıklı düşünemiyorum sanırım.

canım adı üstünde çılgın bir karı-koca takılma bu kadar,
bazen böyle kişilerle sohbet keyifli bile olabilir,
ama sanırım sen biraz onun konuştuklarını ciddiye alıp rahatsız olmuşsun,
ben olsam gülüp geçerdim hatta birde eve gelince eşimle birlikte gülerdik
haftaya kahvaltıya giderseniz yeni maceraları bizede anlat, çeşit çeşit insan var,
onlarıda öyle kabullenmelisin

Eminim sizin sessizliginiz, oturus ve konusma tarziniz da onlara garip gelmistir.
Cünkü adi üstünde yasam ''tarzi''.
Herkesten sizin gibi olmasini bekleyemezsiniz ki. Elbette farkli insanlar, farkli ciftler olacak.

O değilde iki farklı görüşteki çiftler arkadaş olabilmişler rahatsız olmamışlar, siz orda misafir olarak rahatsız olmuşsunuz boşverin tanımadığınız insanlar yüzünden kırmayın eşinizi

niye bu kadar sorun ettiniz ki...görüşmeyiverirsiniz bir daha olur biter...çelişkileriniz de enteresan..
1-dediğiniz gibi eşinizin arkadaşı öyle mutassıp bir kesimdense böyle birileri ile nasıl arkadaşlık kurmuş??
2-Eşinizin arkadaşı bu kişilerde dediğinize göre çok yakınsa (adam bir dönem evlerinden kalacak kadar) siz nasıl daha yeni tanıştınız??
3-böyle bir durumdan dolayı eşinizin suçu nedir?? ne diye adama sardınız durduk yere..

son olarak bu topicin safı ben oldum galiba,,çok merak ettim ismi bulamadım

Arkadaşlarım hepinize verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim.dediğim gibi benim sorunum ortamda rahatsız olmamdan dolayı sadece eşimle ilgiliydi.ama bu kadar sudan sebeplerden dolayı kendimi üzmemin mantıksız olduğunu gösterdiniz sizlerden aldığım cevaplarla daha soğuk kanlı düşünebilme fırsatı bulabildim.fevri davranmış olabilirim ama şuan daha olumlu düşünebiliyorum.herkese çok teşekkür ederim..

hoşlanmamanı rahatsız olmanjı anlarım..
ama eşinle başkası yüzünden kavga etmen garip geldi bana...
abartmışsın..
ben olsam bi güzel eşimle güle oynaya durumu değerlendirip daha da görüşmem...

namazlı niyazlı aile bu kadınla allah rızası için görüşüyor olabilirler

keşke bu kadar ön yargılı bakmasaydınız da kendi begendiğiniz dünyanıza onu çekmeye çalışsaydınız.emek ister sabır ister ve sadece Allah rızası için yapılır bu iş; gönül işi.

Haklısında, anlamadığım eşine niye kafga ediyorsunuz?
Kısmayın ama, yoksa kadınımı kıskandınız:))

Farklı insanlar farklı sohbetler eşinizin hoşuna gitmiş olabilir, ben ilkkez gittigimiz yada eşimin ilkkez oturdugu insanlarla sohbet ederken yüzüne bakarım o an mutlu mu diye, bizim hoşumuza gitmeyen konular yada ortamlar onların hoşuna gidebiliyor o yüzden takılmayın bu kadar.

herkezin hayatına kendine canım sen nie eşinle kötü oluyorsun ki ? orda bayanla sohbetemi girdi yada bayanamı baktı veya sende böyle olsan gibi kırıcı birşey dedi ? bunları yapmamıssa senlik ve eşinlik bi sorun yok bence :)

hangı dızılerde oynamıs banada yazın yaa catlarım meraktannn

ozelden yazın bana da nolurrr catlarım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…