Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Rabbım sanada Doğuma kdar hayırlı günler saglıkla ilerlemeyı nasıp etsın kuzu dua et bizlere hamişlerin duası hemen kabul olurmus
Ayyy Allahim hepinizeee hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahhhhh

Bebeğim bazen de zamanını beklemek gerekiyor ben inanıyorum bir problem olmadığına doğru zamanı bekliyordur emin ol.:))

Hoşgeldin canm hayırlı olsun kuzucuğun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah

Bebegimi gordum kalp atisini da duydummm Allahim size de nasip etsin cok degisik bir hissss yanimda olan herkese cok tesekkur ederimm en kisa zamanda sizde yasarsinizzz bu duyguyu insallah Allah hepinizden razi olsun ♥
Bak sana ne dedikbiz Rabbim bozmasın güzelim sağlıkla gelsin insaAllah

kızlar 9 ylık bekleyişin heyecanı diye bi hamilelik günlüğü var..onu almayı planlıyorum sizler yapıcakmısınız böyle bişey

Adet oldum yazmış kuzum o
Kan vermişti sonucu belki hamiş çıkar diye umuyorum belki yerleşme kanamasıdır kisttir falan adet değildir diye Bi umut bekliyorum hadi sen patlat bombayı da neşemiz yerine gelsin

kızlar 9 ylık bekleyişin heyecanı diye bi hamilelik günlüğü var..onu almayı planlıyorum sizler yapıcakmısınız böyle bişey
Onu duydum aslında kızımda çok istedim yapamadım belki bunda alırım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…