• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ama hiç akıntım yumurta akı kıvamında değil adet ağrısı gibi sızlamalarımda var değerlendircek istek ve gücü kendimde bulamıyorum kafam çok karıştı
Farketmez kuzum testte yumurtlamayı görmüşsün yinede sen bilirsin

Testi 3 Tl ye aldm albi marka orda anladm Bi puştluk olacak 3 Tl ye test mi olur. Eve geldim 4 damla yazıyordu 3 damla damlattım onu bile emmedi sonra farkettim ki ortası kabarmış nemlenmiş mi ne olmş dedim hadi hayırlısı 5 dk sürmeden gittim tek çizgi dedim 10 dk dolsun sonra Baktm çizgiden sonrası kıpkırmızı olmuş 😱🙄
Bu albi marka test berbat bisey hep bozuk cikiyo hatta gecende ici hep boş cikti bende idrar damlatacak ic şerit bile yoktu🙄

Ayy Allahm bu ayaklarım bir haftadır çok ağrıyo bişey de yaptığım yok 🙄bide gaz sancısı gibi Bi sancı oluyo arada ama gazımıda çıkarıyorum anlamadm gitti altım islanıyo beyaz akıntım var ince damar damar bide sümüksü oluyo arada

Bacaklarımda varisler olmuş şimdi farkettim 🙄onlar yapar mı

Ayy Allahm bu ayaklarım bir haftadır çok ağrıyo bişey de yaptığım yok 🙄bide gaz sancısı gibi Bi sancı oluyo arada ama gazımıda çıkarıyorum anlamadm gitti altım islanıyo beyaz akıntım var ince damar damar bide sümüksü oluyo arada
Ayniisi bende oldu canm 1 hafta ama sonuç kanda negatif cikti😔

Ben öyleyim kuzum inşallah hamissindir 😘

Ben öyleyim kuzum inşallah hamissindir 😘
Valla artk neticeyi öğreneyimde hayırlısı deyip geçicem 😣Ayy kuzu valla ha daha dayanamıyorum bu ayaklarm çok kötü bide varis olmuş çok üzüldüm 😪ağlıcaktm görünce

Back
X