• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kuzu hamişlere sat bizlere bat ları yazmaya başladm daha iyi takip edelim diye bat ını yaz olur mu
Pardon canım benim bat işi biraz karışık adetlerim düzensiz olduğu için daha henüz yumurtlama görmedim yumurtlamadan 15 gün sonra adet oluyorum sen benim bata 25 Kasım yaz

Kızlar nasılsınız
İyiyim kuzum adetimin 5.günü bitsin bekliyorum alışınca rahatlığa çok sıkıcı geldi bu adet dönemi 🤭 allahtan 1.5 ayda bir geliyo kendileri😁 gelmiyor gelsin diye bekliyorum geliyo bitsin diye bekliyorum yani hep beklemekle geçiyo. Sende durumlar nasıl toparladınmı tahlil yaptırdın mı denemeler başladı mı bata kÇ gün kaldı 🤭ne çok soru sordm 🙄

Kızlar benim adetim 4 gün sürdü bitti dünden beri hiç gelmedi bu ay parçalı da gelmedi koyu kahve şeklinde geldi bitti çokta değildi. Kafamda deli sorular 🙄acaba Yumurta tam olgunlaşamadı da ondan mı böyle az ve kısa sürdü gibi 🤔

Kızlar benim adetim 4 gün sürdü bitti dünden beri hiç gelmedi bu ay parçalı da gelmedi koyu kahve şeklinde geldi bitti çokta değildi. Kafamda deli sorular 🙄acaba Yumurta tam olgunlaşamadı da ondan mı böyle az ve kısa sürdü gibi 🤔
İlk defa duydum böyle bir şeyi hiç zannetmiyorum öyle olduğunu canım benimde genelde 5 gün sürer hatta 3 gün adet olanlar bile var

Back
X