• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

KOCAMANNN BIR SIFIRRR CIKTII
Ben artık bıraktım valla kafaya taktıkça adet gecikiyo belirtiler başlıyo zaten stres %60 etkiliyomuş haktan hayırlısı diceksin ben de biliyosun idrarda pozitif çıktı kanda negatif artık başıma ne gelecek merak ediyorum

Ben artık bıraktım valla kafaya taktıkça adet gecikiyo belirtiler başlıyo zaten stres %60 etkiliyomuş haktan hayırlısı diceksin ben de biliyosun idrarda pozitif çıktı kanda negatif artık başıma ne gelecek merak ediyorum
BIZ COK ÜSTÜNE DÜŞÜYORUZ GALIBA ONDANN

Kizlar bilgisi olan bakabilirmi acaba konuma

Kizlar bilgisi olan bakabilirmi acaba konuma
BEN BILMIYORUMDA HAFTASIYLA TUTMUYOR HERHALDE DEDIGINIZDEN ANLADIGIM SAGLIK PREOBLEMI YOKSA BEBEKLE YENGENIN BENCE KAFASINA TAKMASIN YADA BASKA BIR DOKTORA DAHA GITSIN DERIMM

Kizlar napiyonuz ? Adetimin bitmesine bir iki gün kaldi yeni bir umut basliyo insallah, incir kürüne basladim dün belki faydasini görürüm. Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip eder 🤲

Kizlar napiyonuz ? Adetimin bitmesine bir iki gün kaldi yeni bir umut basliyo insallah, incir kürüne basladim dün belki faydasini görürüm. Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip eder 🤲
A MIN INSALLAH VALLA BENIMDE GECIKTI BEKLIYORUMM ADET OLMAYII

Back
X