• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Sende geçen ay yasadinya malesef kuzum değerin çok yukselmeden dusmesi
Hmm omu oluyo canm. Ay ben bu adetimde çok zorlandım ağrılı geçti sanki içimde yara varmi gibi acıdı bide 7 gün sürdü ondan mı oldu ki acaba

Hmm omu oluyo canm. Ay ben bu adetimde çok zorlandım ağrılı geçti sanki içimde yara varmi gibi acıdı bide 7 gün sürdü ondan mı oldu ki acaba
OLABILIR CNM KIMSAYASAL ASLINDA GECINCEN YADA KORUNMAYAN HER KADIN HAMILELIK GECIRIYORMUS AMA BIZ FARKINDA OLMUYORUZ DUSUK OLUYORMUS

BİŞEY SORCAM BENIM HER RGL OLDUGUMDA PARCALI VE YOGUN GELIYOO ACABA KIMYASALMI OLUYORKI AMA HIC GECIKME OLMAZ BU AY OLDU ILK DEFA 2 GUN GECTI SIMDI PARCALI YINE
Hep oyle oluyosa bilemem cnm benim 3 5 günlük gecikme oluyo testlerdede çift çizgiyi gördüğüm için kimyasal diyorum

Aaa süper rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kere kullandın yani bir kutuda 3 aylık var ilk ayda tuttu mu
Valla canim ben 1 sene önce 2 kere klomen tdvisi vs. Olmadi bu sene ilkinde tuttu obur ay aşılamam olcakti iğnesi bile hazırdı ama gerek kalmadi

Back
X