• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Slmlar kızlar bayadir uğrayamiyorum nasılsınız 🤗
Hoşgeldin İyiyim canım sen nasılsın 🙂
Bunlarda benden kızlar dünkü testlerim 🙈🙃 bat:2 nisan diye hatırlıyorum neden se ama bat :31 martmış 🙈🙈🙈
Hakkında hayırlısı olsun kuzum yarınki testleri de bekliyoruz 😘
Selam kizlar bende 3 gün önce adet oldum, bidaki adette klomene baslicam büyük bi ihtimal
Hakkında hayırlısı kuzum. Yeni bat ne zmn canm

Yarın benim de randevum var kuzular 2li test için lekenmeden sonra yeni gidicem dua edin 🥰

Merhabalar:) bende çok şükür ikili testimi yaptırdım her şey yolunda :) ama gece sabaha kadar çok zorlandım. Saga döndüm karnım saga yığıldı sola döndüm sola yığıldı çok rahatsız oldum

Merhabalar:) bende çok şükür ikili testimi yaptırdım her şey yolunda :) ama gece sabaha kadar çok zorlandım. Saga döndüm karnım saga yığıldı sola döndüm sola yığıldı çok rahatsız oldum
Aldın mı canım sonucunu bende bugün yaptırmaya gidicem

Gözün aydın canm. O rahatsızlıklar yeni başlıyor dur 😇

Hayırlı guzel haberlerle insallah:) bize de haber ver canim
Şimdi çıktım maşallah çok hareketliydi sıpa 😂 ölçüm yaptı ama devlet hastanesi olduğu için haftaya Salı çıkacakmış sonuç ve bana ultrason vermedi şimdi özele gidiyorum 😊

Back
X