Çılgın Japon Modası

Ecednc

dedikoducum.wordpress.com
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
59
0
16
İstanbul
Siz de internette gezerken görmüşsünüzdür. “Japon Style” reklamları vardır , Japon modasına uygun ithal kıyafetler falan satar. Merak ettim,bir kaç tanesini gezdim. Hiç özel bir tasarım, “Aaa bu da bizim buralarda yok” dedirten bir şey görmedim. Acaba gerçekten Japon modasının ayrı bir tarzı yok mu, yoksa bu Japon Style diye satılan ürünler Japon tarzını yansıtmıyor mu diye düşünürken, Japon sokak modası ile ilgili bir siteye denk geldim. Dudağım uçukladı diyebilirim. Bizim cadılar bayramında bile giymediğimiz “kostümler” , sokaklarda fink atıyor. Bazıları her ne kadar günlük hayatta kullanmaya uygun olmasa da , yine de kendince bir tarzı olan, göze hitap eden kombinler. Ama bazıları da var ki, isteseniz yapamazsınız öyle korkunç bir kombin. Sizin için beğendiklerimden ve şok içinde kaldığım kombinlerden en görülmeye değerleri derledim.

Bir tarzları olduğunu düşündüğüm, giymesek de görmekten hoşlanabileceğimiz kombinler;

Bunlar ise gördüğüm an koşarak uzaklaşmak istediklerim;

Yazının devamı için ; Çılgın Japon Modası « Dedikoducum adresine beklerim

Son düzenleme:
Hakikaten ilginçmiş Ama ben onlarında sokakta böyle gezindiğini düşünmüyorum. Bi etkinlik show vs. için o hale girmiş olabilirler. Ama yinede bazıları çok hooşşş Güzel paylaşım sağol

Japonların kıyafetleri özellikle de ayakkabıları çok hoş oluyor ama burda gördüklerimiz biraz tuhaf olmuş asdfghjklş.Bence burdakilerin ilk 4'ü hoş

bnm bildiğim japonlar çok güzel giyinir ama bunlar çok tuhaf

itiraf ediyorum 30 beden japon kızlarından sonra bu kalın bacaklı japon kızlarını görmek süper oldu ohhhh :) ama sokakta böyle gezdiklerini düşünmüyorum sirkten fırlamış gibi :)

japon kültürünü cok seven biriyim japonca dahi biliyorum ama bu harajuki tarzı icin aynısını diyemeyeceğim. normal halkı zaten cok sade giyiniyorlar:)

benim görümcem bunların tarzına bayılıyor evlenince giymek istediği japon gelinliğini gösterdi dudağım uçukladı:) abisi ile düğünümüzde giymek istediği kıyafeti hiç sormayın şaka gibi :)

Merak ettim, resim var mı acaba?

Yabancı bir kanalda izlemiştim orada Japonların giyim tarzlarının bizden 10-15 yıl daha ileride olduğunu söylüyordu belkide daha fazla bilemiyorum.Belkide bizede bir 10 15 yıl sonra normal gelecek bu tür giysiler.Teknolojide ileri oldukları gibi belki kıyafet konusunda da öyleler bilemiyorum.

Bu kıyafetler sokak modasından daha bi farklı .bunlar resmen gösteri kıyafeti. Sokak modasıylahicbir ilgisi yok.

japonyada böyle bir trend vardı bir programda izlemiştim kendilerini oyuncak bebeğe benzetmeye çalışıyorlarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…