Siz de internette gezerken görmüşsünüzdür. “Japon Style” reklamları vardır , Japon modasına uygun ithal kıyafetler falan satar. Merak ettim,bir kaç tanesini gezdim. Hiç özel bir tasarım, “Aaa bu da bizim buralarda yok” dedirten bir şey görmedim. Acaba gerçekten Japon modasının ayrı bir tarzı yok mu, yoksa bu Japon Style diye satılan ürünler Japon tarzını yansıtmıyor mu diye düşünürken, Japon sokak modası ile ilgili bir siteye denk geldim. Dudağım uçukladı diyebilirim. Bizim cadılar bayramında bile giymediğimiz “kostümler” , sokaklarda fink atıyor. Bazıları her ne kadar günlük hayatta kullanmaya uygun olmasa da , yine de kendince bir tarzı olan, göze hitap eden kombinler. Ama bazıları da var ki, isteseniz yapamazsınız öyle korkunç bir kombin. Sizin için beğendiklerimden ve şok içinde kaldığım kombinlerden en görülmeye değerleri derledim.
Bir tarzları olduğunu düşündüğüm, giymesek de görmekten hoşlanabileceğimiz kombinler;
Bunlar ise gördüğüm an koşarak uzaklaşmak istediklerim;
Yazının devamı için ; Çılgın Japon Modası « Dedikoducum adresine beklerim
Bir tarzları olduğunu düşündüğüm, giymesek de görmekten hoşlanabileceğimiz kombinler;

Bunlar ise gördüğüm an koşarak uzaklaşmak istediklerim;

Yazının devamı için ; Çılgın Japon Modası « Dedikoducum adresine beklerim

Son düzenleme: