arkadaslar expigmenti kullandim,cildimi mahvetti arti soyulan yerlerde yeniden lekeler olustu,bu lekeler yuzunden moral diye birsey kalmadi ha,yuzum yamali gibi oldu artik,hizlada cogaliyorlar sanki ne yapsam engel olamiyorum,acaba kullandigim ilaclarmi yapti diye supheleniyorum,hormon ilaclarida yapiyormus pigment lekelerini.
bende aldım eksik kalmayayım diye ama 6.40 ytl
expigment güneş lekelerine iyi gelebilirmiş ama çiller için çözüm değilmiş.çilleri olduğu gibi kabul edin diyor doktor.bende de güneş lekesi var yanaklarımda.3 krem adı vermişti bi eczacı arkadaşım.bunları sırasıyla sürdüğümüzde lekeler yok oluyomuş.ben hamile kaldığım için yarım bıraktım.internette bir doktorda aynı tedaciyi öneriyor.adresi www.cilthekimi.com
buradan soruda sorabiliyorsunuz.hatta ben sordum bile lekeleri.bakalım ne cevap gelecek.ayrıntıları yazarım
geçmiş olsun minumum 45 faktörlü güneş kremi kullanmadan markete bile gitme.ayrıca sana tavsiyem bu mevsim de değilde sonbahar -ilkbahar arasında kullan bu ürünü o zaman bile güneş kremini sürmeden dışarı çıkma.birde mümkünse direkt güneş ışıgına maruz kalma geniş siperlikli şapka tak.bu mevsimde kullanıldığında görülen yan etkiler canım hassaslaşıyor ve yeni lekelere davet çıkıyor böylece.şimdi ton farkı oldu yüzünde sanırım onun için başka bir leke giderici ürün kullanma daha beter olmasın cildin.biraz daha sabret 3-4 ay. sonra bu ve benzeri ürünleri doktor kontrolünde kullanırsan daha iyi olur .arkadaslar expigmenti kullandim,cildimi mahvetti arti soyulan yerlerde yeniden lekeler olustu,bu lekeler yuzunden moral diye birsey kalmadi ha,yuzum yamali gibi oldu artik,hizlada cogaliyorlar sanki ne yapsam engel olamiyorum,acaba kullandigim ilaclarmi yapti diye supheleniyorum,hormon ilaclarida yapiyormus pigment lekelerini.
arkadaşlar geçen yazdan 60 faktörlü güneş koruyucularım vardı sizce bu yazda kullanabilir miyim bozulmuş mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?