kızlar yıllardır yüzümde ki çillerden kurtulmaya çalışıyorum neler neler denedim sonuç hep hüsran benim birde genetik babamda da babannemde de çiller var sadece yüzümde değil vücudumda da mevcut çiller ama önemli olan tabi ki yüzümdekiler o kadar çok şey denedim ki yok sonuç alamadım lütfen bana yardım edin ama gerçekten sonuç alabileceğim bir şey olmalı. buz terapisi diye bir yöntem duydum gittim deneme atışı yaptırdım evet atış yapılan yerdeki sonuç güzeldi ama hem birbuçuk hafta yüzünde kalın kabuk bağlamış bir şekilde yara oluşuyor hemde fiyatı çok yüksek 10bin tl istedi kadın benden bütün yüzüm için kadın o kadar kendinden emin o kadar net konuştu ki umutlandım açıkcası sonucu görünce bende ama biraz araştırma yaptığımda bütün yüzde yapılmasının riskli olacağını cilt tonumun kimisinin açık kimisinin koyu tende kalacağını söylediler ve bu işlemi yapan kadın dr değil. daha sonra (q switch )lazer tedavisi için başka bir yere gittim orda da bir deneme atışı yapıldı ama sonuç vermedi yüzümde dr bana dozunu yükselterek atış yapılması gerektiğini onda da risk olabileceğini söyledi bende yaptırmadım. şimdi birtane krem aldım Minera Biodermine Leke Kremi diye bilmiyorum ne kadar işe yarar ama yine çok umutlu değilim ne yapmam gerekiyor gerçekten yüzümde çok fazla çil var çil dışında da sivilcem felan hiç bir şeyim yok ve artık bunlardan gerçekten kurtulmak istiyorum bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlar var mı? gerçekten bilgisi olan arkadaşlar