Lekeler, Çiller Çillerim Çoğalsın İstiyorum :D

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

amylee_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
90
8
6
35
Eskişehir
evet doğru duydunuz ben ve sevgilim çillerimi çok seviyoruz daha çok olsun isityoruz, fakat çok yok ben biraz daha olsun istiyorum bunun için önerisi olan var mı kızlar ^_^

şaşırmadım valla benim eşimde bayılır burun çevremdeki çillere:):) kışın azalıyor diyor neden çillerin gitti:9::9:

güneş kremi az faktörlü kullan kullancaksan da diyicem ama o da kötü.. çil dediğin beyaz tende oluyor demekki beyaz tenlisin baya yanarsın sonra.. yazın ister istemez artıyor ama zaten.

ay ne guzel kendinizle barısıksınız :) bu konuda bilgim yok sadece size ve sevgilinize bayılmıs durumdayım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şaşırmadım valla benim eşimde bayılır burun çevremdeki çillere:):) kışın azalıyor diyor neden çillerin gitti:9::9:

güneş kremi az faktörlü kullan kullancaksan da diyicem ama o da kötü.. çil dediğin beyaz tende oluyor demekki beyaz tenlisin baya yanarsın sonra.. yazın ister istemez artıyor ama zaten.

yok zaten güneş kremi falan kullanmıyorum ama ayrıyette çil azaltıcı kremler varda çoğaltıcı niye yok haksızlıkk!! :)

ay ne guzel kendinizle barısıksınız :) bu konuda bilgim yok sadece size ve sevgilinize bayılmıs durumdayım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa teşekkürler işte insanoglu çeşit çeşit biz de birbirimize bayılıyoz :38::54:

Back
X