Lekeler, Çiller Cillerim

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
23
38
Cillerimle başım dertte. 19 yaşında cillerin icin operasyon geçirdim ilk bi ay yüzüm saygılı gezdim pipetle beslendim çok kötüydü epey azalmistim su an yine aynı yüzümde çiller tekrar operasyon gecirsem mi kararsızım kucuklugumdenberi cilli denmesinden bıktım

Çilli bayanlar bence çok hoş eskiden di o çilli diye alay etmeler okadar takılmayın.Benimde az var ben hiç dert etmedim niye bilmiyorum çil ve hafif yamuk dişler dalgalı saçlar çok güzel bir hava katıyor ayrı bir karakter katıyor kadına çok hoş bence takılmayın okadar.

Son düzenleme:
Bende cilliyim ve kske daha fazla cilim olsaydı.sizin yaptığınız çok gereksiz

Millet dövmeyle makyajla yapay çil yapıyor, siz de yok etmeye çalışıyorsunuz.
Çil için operasyon gereksiz bence. Anladığım kadarıyla lazerle soyma işleminden bahsediyorsunuz değil mi? Şayet oysa lazeri ben sağlıklı bulmuyorum. Cildi soyarak inceltiyor, cilt incelince de lekelenmeye daha da müsait hale geliyor; incelmiş cildin sarkması, kırışması da daha kolay olur.

Bi çil için nasıl bi operasyon geçirdiniz okadar büyük 3 4 seans dermapen yaptir geçer

Çil neysede yamuk diş nedir ya,valla güldürdünüz beni :)

Ya bendede var dermapen ıyimis ben kimyasal peeling yaptırdım ama ben 2 seans yapılabildi mevsinden dolayı birazı açıldı ama yine gelir yani pek geçmez sanırım

Benim cillerim bütün vücutta var

Evet dediniz işlem yapılmıştı ben çok beyaz tenliyim vücudumuzda var onları sorun etmiyorum yuzumdekiler canımı sıkıyor

Küçükken dalga geçilmesini anlıyorum ama yetişkin bir kadın olarak bence çok şanslısın:) çillerini sevmeyi öğrenmelisin, erkek olsaydım çilli bir kadınla seve seve evlenirdim

Ya bendede var dermapen ıyimis ben kimyasal peeling yaptırdım ama ben 2 seans yapılabildi mevsinden dolayı birazı açıldı ama yine gelir yani pek geçmez sanırım
Maalesef geçmiyor eşim ailem sempatik buluyo ama bazen insanlar üzüyor cinsine bak cilli ay yazik

Küçükken dalga geçilmesini anlıyorum ama yetişkin bir kadın olarak bence çok şanslısın:) çillerini sevmeyi öğrenmelisin, erkek olsaydım çilli bir kadınla seve seve evlenirdim
Ben seviyorum çiller iki ama insanların cildimle beni ülkeye çalışması üzüyor ciltleri kıyaslama

İyi misin sen çil için operasyon mı geçirilir çil güzel bir şeydir çilli olmak da güzel bir şeydir. Artık insanlar dövme ile fake çil yaptırıyor senin kendini soktuğun duruma bak

Çil çooookkkk güzell bir şeyyyy sen de çillsiiinnnnn ve çok şanslısın kapa çeneni ve çillerinle yaşamaya devam et

Ben seviyorum çiller iki ama insanların cildimle beni ülkeye çalışması üzüyor ciltleri kıyaslama
Ya haklısın aslinda ben tuyler için güzellik merkezine gidiyorum resmen bunalıma sokuyorlar ben aslinsa alıştım artik ama sizde genetik mi vs gibi sorular soruyor insan ister istemez rahatsız oluyor burun uzerinde benim yanaklarq doğru

Benimde çillerim var .senin yaşlarındayken aşırı bir şekildeydi .bende kafama çok takıyordum ama sonra kendimle barışık olmayı öğrendim.çillerimle gayet mutluyum.yaşım ilerledikçe de kendiliğinden azalmaya başladı.şimdi neredeyse yok denilecek kadar az:)
Bu kadar üzmeyin kendinizi.İnsanların dediklerini çok önemsemeyin.kimse kusursuz değil bu hayatta ve ayrıca çil bir kusur değil bana göre:)geçirdiğiniz operasyonlar sadece size zarar verir.

Cilli insanlar cok daha sirin oluyor benim gozumde.

Kafaniza takmayin.

Saglik sorunu teskil etmedikce kendinizle barisik olmanizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…