- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- Konu Sahibi Miricandan
-
Çil neysede yamuk diş nedir ya,valla güldürdünüz beni :)Çilli bayanlar bence çok hoş eskiden di o çilli diye alay etmeler okadar takılmayın.Benimde az var ben hiç dert etmedim niye bilmiyorum çil ve hafif yamuk dişler dalgalı saçlar çok güzel bir hava katıyor ayrı bir karakter katıyor kadına çok hoş bence takılmayın okadar.
Benim cillerim bütün vücutta varÇilli bayanlar bence çok hoş eskiden di o çilli diye alay etmeler okadar takılmayın.Benimde az var ben hiç dert etmedim niye bilmiyorum çil ve hafif yamuk dişler dalgalı saçlar çok güzel bir hava katıyor ayrı bir karakter katıyor kadına çok hoş bence takılmayın okadar.
Evet dediniz işlem yapılmıştı ben çok beyaz tenliyim vücudumuzda var onları sorun etmiyorum yuzumdekiler canımı sıkıyorMillet dövmeyle makyajla yapay çil yapıyor, siz de yok etmeye çalışıyorsunuz.
Çil için operasyon gereksiz bence. Anladığım kadarıyla lazerle soyma işleminden bahsediyorsunuz değil mi? Şayet oysa lazeri ben sağlıklı bulmuyorum. Cildi soyarak inceltiyor, cilt incelince de lekelenmeye daha da müsait hale geliyor; incelmiş cildin sarkması, kırışması da daha kolay olur.
Maalesef geçmiyor eşim ailem sempatik buluyo ama bazen insanlar üzüyor cinsine bak cilli ay yazikYa bendede vardermapen ıyimis ben kimyasal peeling yaptırdım ama ben 2 seans yapılabildi mevsinden dolayı birazı açıldı ama yine gelir yani pek geçmez sanırım
Ben seviyorum çiller iki ama insanların cildimle beni ülkeye çalışması üzüyor ciltleri kıyaslamaKüçükken dalga geçilmesini anlıyorum ama yetişkin bir kadın olarak bence çok şanslısın:) çillerini sevmeyi öğrenmelisin, erkek olsaydım çilli bir kadınla seve seve evlenirdim
sağol küçüklük formlarinda oyuncak bebek gibiyim tesellim o☺ seviyorum cillerimide bazen insanlar uzuyor beniCil cok tatliii. Kafayı takacak baska bisey bulabilirsin mesela!
İyi misin senCillerimle başım dertte. 19 yaşında cillerin icin operasyon geçirdim ilk bi ay yüzüm saygılı gezdim pipetle beslendim çok kötüydü epey azalmistim su an yine aynı yüzümde çiller tekrar operasyon gecirsem mi kararsızım kucuklugumdenberi cilli denmesinden bıktım
Ya haklısın aslinda ben tuyler için güzellik merkezine gidiyorum resmen bunalıma sokuyorlar ben aslinsa alıştım artik ama sizde genetik mi vs gibi sorular soruyor insan ister istemez rahatsız oluyor burun uzerinde benim yanaklarq doğruBen seviyorum çiller iki ama insanların cildimle beni ülkeye çalışması üzüyor ciltleri kıyaslama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?