Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde çillerim var. Çillerinle barışmaya bak. Asla yok olmazlar. Ben bi çok kez kimyasal peeling yaptırdım. 1 ay yok oluyordu sonra tekrar geri geldiler. Çillerinle öğrenilmiş hafızaları var.benimki genetik. Kurtulmaktan vazgeçtim. Seviyorum onları.
Ben çillerimden o kadar çok şikayet etmiştim ki. Beterin beteri varmış. Elmacık kemiklerimin üstünde kocaman güneş lekelerim çıktı. Şimdi çok pişmanım. Keşke hep çilli kalsam ama büyük lekelerim olmasaydı. Umarım çillerinle barışırsın
Ben dermapen yaptırırken doktoruma sormuştum çillerim geçer mi diye.çillerin en fazla rengi açılır ama tamamen geçmesi çok zor dedi.dermapen yaptıkça renginde açılma oldu çillerin zaten.çil yakışıyor sana hiç uğraşma böyle şeylerle demişti ama birazda olsa açılma oluyor.çok bir fark göremedim ben