Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hm yogurt suruyorum canım kahve telvesını ellerıme suruyorum yuzumu cızer dıye korkmustum acıkcası denıcem tskKahve telvesiyle peeling.içtiğin kahvenin telvesini yüzüne daire şeklinde fazla bastırmadan masaj yap.kuruyunca yıka.nemleniyor ve ölü deriyi temizliyor
Yas maya kullaniyorum ben.biraz yogurt veya sutle mayayi ez krem kivamina getir cok koyma sutu veya yogurdu civik olmasin.yuzune sur kuruyana kadar bekle soguk suyla yika.hafta 4 gun falan yap.ne leke ne akne ne siyah nokta hic bisey kalmiyor.nemlendiriyordayok mu baskaaa![]()
hmm ne guzel ben tek yogurt suruyodum gul suyu ve deYas maya kullaniyorum ben.biraz yogurt veya sutle mayayi ez krem kivamina getir cok koyma sutu veya yogurdu civik olmasin.yuzune sur kuruyana kadar bekle soguk suyla yika.hafta 4 gun falan yap.ne leke ne akne ne siyah nokta hic bisey kalmiyor.nemlendiriyorda
bende aktardan aldığım kil ile maske hazırlıyorum..bir tatlı kaşığı kil yine aktardan aldığım kayısı yağı 2-3 damla, biraz mısır unu ve maden suyu 2-3 damla z.yağı ile karışım yapıp yüzüme sürüyorum kuruyunca ovarak çıkartıyorum tertemiz oluyor... ayrıca yumurtanın akı ile toz şekeri karıştırıp yüze uyguluyorum 5-6 dk. sonra yıkıyorum botoks etkisi yapıyor.. ve tonik olarak da elma sirkesi .. :)
vaktim olsada bol bol yapsam en güzeli doğal ürünler.. ve salatalığı ikiye ayırıp birbirine sürüyorsun sürttükçe beyaz bir krem çıkıyor ortaya cilde çok faydalı..kıl maskesı evet bende kayısı kayıyla suruyorum.hatta kayısı yagını cılde dırek surdugumde oluyo.
kas ıcın badem yagı sarmısak .. artık dogal seylerden yanayım cunku tskler cnm
canım yumurta akını kac gunde bır yapıyorsunbende aktardan aldığım kil ile maske hazırlıyorum..bir tatlı kaşığı kil yine aktardan aldığım kayısı yağı 2-3 damla, biraz mısır unu ve maden suyu 2-3 damla z.yağı ile karışım yapıp yüzüme sürüyorum kuruyunca ovarak çıkartıyorum tertemiz oluyor... ayrıca yumurtanın akı ile toz şekeri karıştırıp yüze uyguluyorum 5-6 dk. sonra yıkıyorum botoks etkisi yapıyor.. ve tonik olarak da elma sirkesi .. :)
canım evet onu bende yapıyorum ama surtme yoktu bende :)vaktim olsada bol bol yapsam en güzeli doğal ürünler.. ve salatalığı ikiye ayırıp birbirine sürüyorsun sürttükçe beyaz bir krem çıkıyor ortaya cilde çok faydalı..
aklıma geldikçe fırsat buldukça yapıyorum.ve yumurtanın sarısını kullandığım zamanlar akı ziyan olmasın diyecanım yumurta akını kac gunde bır yapıyorsun
hmm tamam canım.aklıma geldikçe fırsat buldukça yapıyorum.ve yumurtanın sarısını kullandığım zamanlar akı ziyan olmasın diye![]()
cıldın hassas demek kı canım dogal seylerde arayalım bız de careyı :) dıgerlerı kımyasal belkı ondandırHiçbişey yapmıyorum cildim daha güzel. Ne zaman bakımlara kremlere başlasam ya pötürcükler çıkıyor ya lekelenmeler oluyor ya kızarıyor.
aspırın maskesı mı hmm nasıl uygulayacaz onucildim yağlı ve akneye meyilli olmasına rağmen maske yapmıyorum, cildin koruyucu tabakasını incelttiğini düşünüyorum. aslında siyah noktalarım var, kil maskesi muhtemelen iyi gelecektir ama cildimi yormak istemiyorum. 10, 20, 30 sene sonraya da yatırım yapmak lazım. :- / youtube'da çok ünlenmiş bir makyörden duyduğuma göre salisilik asit siyah noktalara iyi geliyormuş, sadece burnuma olmak kaydıyla aspirin maskesi yapabilirim belki.
yumurta akı toz şeker suna dumakayanın tarfi kil maskesi de öyle...hmm tamam canım.
lımon suyu dıyolar ondan cekınıyorum asıt maglum.sırkede aynı sekılde benı urkutuyo :)
toz seker demıssın yumurta akına toz sekerı hıc duymamıstım bu arada :)
maden suyundan memnunum
hmm tskler canımyumurta akı toz şeker suna dumakayanın tarfi kil maskesi de öyle...
aspırın maskesı mı hmm nasıl uygulayacaz onu![]()