Ölçüsünü yazarmısın?
bunu yabancı bir videodan seyrettim. kız göz kararı koydu. akışkan bir karışım oluşturacaksın. misal; bir tatlı kaşığı toz şekeri kaseye koyup üstüne 1 çorba kaşığı kadar yağ koysan sanırım uygun olur..şekeri eksildikçe ekliyorum..banyoda duruyor artık sürekli ve cildimin rengi daha homojen olmaya başladı..
videoda bilgi olarak şunu söyledi: şekerle yüzüne masaj yaptığın sırada glikolik asit oluşuyormuş..e bunun da leke açıcı olduğunu biliyorum. masaj önemli..her bölgede bi yarım dakika kadar durmalı.
Tşkler jenna bu tarifi başka bir sitede daha gördüm bir yemek kaşığı zeytinyağına bir yemek kaşığı şeker ekleyerek yaptım bende cildim çok kurudur benim naturel zeytinyağı kullandım şimdi yanaklarım yumuşacık oldu elime takılan bir sivilcem bile yok. Haftada bir gün yapıyorum artık
1 CORBA kasigi yogurt,1 paket kabartma tozunu karistirip yüzünüze masaj yaparak sürün.aninda etki,yüzünüzün renginin nasil acildigini göreceksiniz.ben denedim,zaten beyazdim bembeyaz oldum.ama benimde yüzümde günes lekeleri vardi.onlara cok iyi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?