Lekeler, Çiller Cilt Beyazlatc ve leke giderici maske tarifleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ölçüsünü yazarmısın?

bunu yabancı bir videodan seyrettim. kız göz kararı koydu. akışkan bir karışım oluşturacaksın. misal; bir tatlı kaşığı toz şekeri kaseye koyup üstüne 1 çorba kaşığı kadar yağ koysan sanırım uygun olur..şekeri eksildikçe ekliyorum..banyoda duruyor artık sürekli ve cildimin rengi daha homojen olmaya başladı..
videoda bilgi olarak şunu söyledi: şekerle yüzüne masaj yaptığın sırada glikolik asit oluşuyormuş..e bunun da leke açıcı olduğunu biliyorum. masaj önemli..her bölgede bi yarım dakika kadar durmalı.

Ben size beyazlatici parlatici yumusatici vs vs bir suru ozelligi olan bir tonik tarifi vereyim yillardir yaparim ve yuzumdeki cillerin rengini acti siyah noktalara da iyidir.
1 su brd iyi su
Yarim limon suyu
1 tatli kasigi hakiki bal
Cam kavanozda dolapta saklayin limonu suzgecten gecirin parcalari icine girmesin.Dayaniksiz olursa olcuyu kendinize gore azaltin.En muhim nokta surup gunese cikmayin iki saat.Ben yatarken surerim sabaha harika olur.Normal gunluk toniktir kullanilabilir

Tşkler jenna bu tarifi başka bir sitede daha gördüm bir yemek kaşığı zeytinyağına bir yemek kaşığı şeker ekleyerek yaptım bende cildim çok kurudur benim naturel zeytinyağı kullandım şimdi yanaklarım yumuşacık oldu elime takılan bir sivilcem bile yok. Haftada bir gün yapıyorum artık

arkadaşlar ben tüm vücudum için arıyorum bir tarif

yani mesela kollarım hafif güneşten yandı onu açmak istiyorum

sevindim:) ben haftanın çoğu günü yapıyorum. lekeler hafifliyor ama daha kalıcı lekeler için bitkisel bir peeling arayışım hala devam ediyor.

Bronzlaştıktan sonra eski ten rengim yerine gelmedi. Birkaç ton daha koyu renkte kaldı öyle
Bana önerebileceğiniz kesin bir şey var mı

1 CORBA kasigi yogurt,1 paket kabartma tozunu karistirip yüzünüze masaj yaparak sürün.aninda etki,yüzünüzün renginin nasil acildigini göreceksiniz.ben denedim,zaten beyazdim bembeyaz oldum.ama benimde yüzümde günes lekeleri vardi.onlara cok iyi geldi..

tatlım ne kadar bekleteceğiz.

kızlar pervin dinçer bugün beyazlatıcı bir maske verdi bu maske dermatologlardan ödül almış sanırım 2 kaşık pirinç unu 3 kaşık bal kabagı suyu karıştır 20 dk beklet dedi deneyen varmı ben çok merak ettim bu maskeyi

Kozmetikçilerin kullandıkları ham maddelere bakmak lazım. Mesela sıkılaştırıcı kremlerde yumurta bulunur. Cildi asıl sıkılaştıran yumurtadır. Gerisi parfüm, kalıcılığını arttıran, kıvamını veren, bozulmasını engelleyen kimyasallar. siz aynı etkiye sadece yumurta ile erişebilirsiniz. Lekelere gelince, cilt leke açıcı ürünlerin içinde ise karbonat bulunurmuş. Bir cilt uzmanının tv de verdiği leke giderici maskeyi veriyorum. Cildim beyaz olduğu için yazdan kalan lekelerimi giderdi. Lekelere belli bir süre içinde müdahale edilmezse kalıcı oluyor diye biliyorum. malesef kalıcı lekelerim de var onlar çıkmadı ama çoğu 1-2 yıllık lekem gitti.
2 yemek kaşığı yoğurt, iki çay kaşığı limon suyu, 1-2 çay kaşığı karbonat,
Tabi bu fazla geldiği için ben yarı ölçülerle yaptım. 1 yemek kaşığı yoğurt, bir çay kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı karbonat. cildiniz çok hassas ise karbonat 1 çay kaşığı yeterli.

Yüzünüzde lekeler varsa size özel bir peeling önerimiz var. Haftada bir kalıyor, ne koyuluk. Yapılışı basit, daha önce nemlendirme için önerdiğimiz bozayı bu sefer şekerle karıştırıp yapıyorsunuz peeling etkisini.
Malzemeler;
1 tatlı kaşığı boza,
1 çay kaşığı tarçın,
1 çay kaşığı toz şeker
Uygulama;
Boza, tarçın ve şekeri karıştırıp yüzünüze yumuşak dairesel harekelerle masaj yapın ve yıkayın.

diğer açılan başlıkların altına da ısrarla yazyorum. 17 yasındayım ve artık yüzümdeki sivilce lekelerinden kurtulmak i stiyorum kac zaman gectı hala yuzumdeler kahverengi lekeler. cok derin değiller ama rahatsız edici duruyorlar. deniyen , kesin çözüm elde etmiş kişilerden yardım bekliyorum.

Kesiinllikle haklısın benn de denedim ve bende memnundum ama sürekli kullanmam problem olur mu emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…