cilt rengini kalıcı olarak bayazlatack bişey varmı acaba expigment kullanıyorum ne kadar faydalı olur bilmiyorum tretinle birlikte beyazlatma hapı duymuştum ilgilenen varsa yazzsın lütfen
cildin rengini peeling yaparak açtırabilirsnz ama tkrr eski haline döner ve bu açılma da cildinizin renginden en fazla 1ton beyaz olur. peelingin çok sık yapılması da sağlıksız bi durum. ağız yoluyla alınan ilaçlar karaciğeri mahfedio tavsiye edilmio yani.. esmerseniz kıymetini bilin bence :)
expigmenti hiç tavsiye etmem. ben kullandım hem yüzüme hem kollarıma. ama yüzümde ve kollarımde küçük küçük su dolu sivilcelerle doldu. Su çiçeğinin küçüğü gibi.Kıpkırmızı oldu. Geçmeyecek diye çok korkmuştum. ıki haftada ancak kızarıklık geçti.
arkadaşlar arapkızı nı kullanmıştım ben.kullanmıştım derken 1 kere alıp nası olduğuna baktım ve çöpe attım resmen margarin gibi bişe sırf yağmış gibi geldi bana sürünce sadece hortlakmış gibi bi beyazlık verio yıkayınca geçio.gereksiz bişe yani.expigmenti de kullandım cildi aşırı derecede soyuyo dışarı çıkamazsınız yani hastalıklı gibi görünüosun.ve ben pek faydasını da görmedim çenemdeki lekelr için kullanmıştım