Maske Tarifleri CİLT GÖZENEKLERİNİ KÜÇÜLTEN DOĞAL YÖNTEM

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

whitecat_2005

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
10
2
3
İstanbul
Özellikle ilerleyen yaşlarda ciltteki gözenekler güderek büyür ve çirkin bir görünüme yol açar. Aslında bu sorun evde kolaylıkla yapılabilecek düzenli bir bakımla çok azaltılabilir hatta yok edilebilir. Şu adresten tüm tarifi görebilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
saçma sapan loglarınıza link vermek için ipe sapa gelmez şeyler yazıp duruyorsunuz ya neyse sustum ben

saçma sapan loglarınıza link vermek için ipe sapa gelmez şeyler yazıp duruyorsunuz ya neyse sustum ben

Siniriniz blog yazamadığınız için sanırım. O blog dediğiniz yerdeki her tarifi tek tek yapıyorum ben. Üzülmeyin blog yazamamak da bir mutluluktur, aynı bilmemek gibi. Bir şeyi kötülerken daha iyisini sunmanız doğru olur. Ha bu arada elma sirkesinin faydalarını gerçekten bir araştırın derim, mucizevi etkili oluyor. Tabi ki sadece cilde, sinirlerinizi yatıştırmak için gül çayını tavsiye ederim.

Back
X