canım o krem hakkında bilgi verirmisin eczanelerde falanmı satılıyo( tükenmiş dediğin krem):a015:ben geçen gün bi yerde cilt bakımı yaptırıyordum kadına sordum öle beyazlatıcı krem var mı diye bi krem tavsiye etti ama adını unuttum zaten tükenmiş yakında gelir takip et dedi alırsam sölerim mutlaka
fiyatı 30 ytl gibi bişeydi
bi de ROC un sanırım böle bi ürünü var hem gece hem gundüz kremi ama fiyatı biraz fazla herbiri 70 civarındaydı kremlerin..
canım o krem hakkında bilgi verirmisin eczanelerde falanmı satılıyo( tükenmiş dediğin krem):a015:
Yaşın çok küçükmüş. Bende cilt beyazlatıcı krem kullnıyorum ama yurt dışından geliyo memnunum. Burdan bulamazsın
merhaba hanımlar
yüzünü beyazlaştırmak veya ten renginin açılmasını isteyen bayanlar doğal fondoten olarak kullanılan arap kızı krem kullanabilirler. ben kullanıyorum devamlı ve memnunum sizede tavsiye ederim. bu kremi bi arkadaş tavsiyesi ile aldım yaklaşık 2 aydır kullanıyoırum ten rengim biraz koyu olduğu için bu krem ile rengin acılması sağlanacak dediler ve gerçekten de öyle oldu. bu krem ile artık istediğim renk tonuna ulaştım. sivilce ve çillerden de kurtuluyorsunuz. geceleri yatmadan önce kremi süreceğiniz bölgeyi bol su ile yıkadıktan sonra sürüyorsunuz. sabahları kullanmak isteyenlerde aynı şekilde sürülecek ksım bol su ile yıkandıktan sonra sürülüyor. sizlerde memnun kalırsınız umarım. memnun kaldığım bir ürünü sizlerle paylaşmak istedim. günde 1 kere bu krem sürülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?