• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt kanserinden nasıl kurtulabilirim

sevde arat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
1 senedir cilt kanseri teşhisi kondu Ve 1 senedir de ışık tedavisi alıyorum .Bir ara geçiyor gibi oldu ama tekrardan oluşmaya başladı bir türlü bitmiyor korkuyorum çok üzülüyorum . bu konuda ne yapabilirim ? 28 yaşındayım evliyim ve henüz çocuğum yok. Krem vs kullandığım için çocuk da düşünemiyorum artık bu durum beni çok üzüyor lütfen yardımcı olur musunuz

konu hakkında maalesef bilgim yok. ona bir şey diyemeyeceğim ama umarım ki iyi olursunuz atlatırsınız. konuyu yanlış yere açmışsınız o yüzden görülmeyebilir. atlatmanız dileğiyle en yakın zamanda. yaşınız genç erken fark edilmiş tedavi uyguluyorsunuz kötü düşünmemeye stres olmamaya çalışın lütfen en büyük düşman o ikisi size. özellikle lezyonu güneşten koruyun teninizin diğer kısımlarını da iyi bir güneş kremiyle koruyun her zaman için yaz kış fark etmeden.

konu hakkında maalesef bilgim yok. ona bir şey diyemeyeceğim ama umarım ki iyi olursunuz atlatırsınız. konuyu yanlış yere açmışsınız o yüzden görülmeyebilir. atlatmanız dileğiyle en yakın zamanda. yaşınız genç erken fark edilmiş tedavi uyguluyorsunuz kötü düşünmemeye stres olmamaya çalışın lütfen en büyük düşman o ikisi size. özellikle lezyonu güneşten koruyun teninizin diğer kısımlarını da iyi bir güneş kremiyle koruyun her zaman için yaz kış fark etmeden.
Çok teşekkür ederim güneş kremi kullanıyorum . Peki konuyu nereye açıcam aslında ben bu tarz hastalarla konuşup dertleşmek isterim ama var mı öyle birsey bilmiyorum

Çok teşekkür ederim güneş kremi kullanıyorum . Peki konuyu nereye açıcam aslında ben bu tarz hastalarla konuşup dertleşmek isterim ama var mı öyle birsey bilmiyorum
forumun ana sayfasının ortasında "her şeyin başı sağlık!" kanalı var orası uygun sanırım. tekrar tekrar çok geçmiş olsun

Back
X