• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilt kuruluğu ama kupkuru :)

yekta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
194
100
18
40
kızlarrrr selam daha 30 yaşındayım bir cildim var kupkuru ve buna bağlı pul pul dökülüyor gıcık oldum artık bana krem demeyin lütfennnnnn (pleaseeeeee:) )

Cildiyeye de gittim vücut yapısı diye saçmasapan bir şeyler diyorlar uyuz ediyorlar beni ya....

Güzel doktor istiyorum harika bir şey ama böyle cilt bu hanımlar buradaki hali yaklaşık yarım şişe dalin bebek yağı kullanılmış hali düşünün...

Evleneceğim kocama güzel gözükeyim kısaca 10 numara çok yıldız ********* doktor istiyorum....

Kızlar dayanışması :))))

Eklentiler

• 11011702_1653140008238704_5845323625840476393_n.webp
    11011702_1653140008238704_5845323625840476393_n.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 258
Canım öncelikle çok üzüldüm ben sana bi kaç öneride bulunayım öncelikle Ankara da sın sanırım Kendi doktorum Dr.Mehmet Akgün'e gidebilirsin bayan olsun dersen Dr. Jale Şenyurt ve Fulya Tezel'e gidebilirsin bi kaç arkadaşımdan duymuştum Mehmet Bey'den ben memnunum açıkcası farklı işlemlerdeyim fakat her konuda duyumlarım var yani :))

Merhaba
Size kesinlikle iki hafta gibi kısa bir sürede cildinizde ki kuruluğu ciddi oranda azaltacak ve cildinizin nem dengesini sağlayacak alman ürünü tavsiye edebilirim.benim cildinde sizin gibiydi ve fondoten dahi suremiyirdum topak topak oluyordu çok sukur şimdi bebek cildi gibi 1 yıldır bu ürünleri kullaniyorum ilk kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra cildinde ki değişimi herkes farketti....doğru ürünü kullanmadım için kremler den fayda görememissiniz. ..detaylı bilgi almak isterseniz ....iletişime geçebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım öncelikle çok üzüldüm ben sana bi kaç öneride bulunayım öncelikle Ankara da sın sanırım Kendi doktorum Dr.Mehmet Akgün'e gidebilirsin bayan olsun dersen Dr. Jale Şenyurt ve Fulya Tezel'e gidebilirsin bi kaç arkadaşımdan duymuştum Mehmet Bey'den ben memnunum açıkcası farklı işlemlerdeyim fakat her konuda duyumlarım var yani :))

Teşekkür ederim önerilerin için tatlım sen hangi işlemleri yaptırdın ki Mehmet Akgün de bana yazarmısın ?

kızlarrrr selam daha 30 yaşındayım bir cildim var kupkuru ve buna bağlı pul pul dökülüyor gıcık oldum artık bana krem demeyin lütfennnnnn (pleaseeeeee:) )

Cildiyeye de gittim vücut yapısı diye saçmasapan bir şeyler diyorlar uyuz ediyorlar beni ya....

Güzel doktor istiyorum harika bir şey ama böyle cilt bu hanımlar buradaki hali yaklaşık yarım şişe dalin bebek yağı kullanılmış hali düşünün...

Evleneceğim kocama güzel gözükeyim kısaca 10 numara çok yıldız ********* doktor istiyorum....

Kızlar dayanışması :))))

öncelikle su içmelisin bol bol ;)

muhtemelen suyu az içiyorsun,içtiğin su miktarını artır,farkı görürsün.Sürekli nemlendirmeye özen göster bir de

muhtemelen suyu az içiyorsun,içtiğin su miktarını artır,farkı görürsün.Sürekli nemlendirmeye özen göster bir de
Günlük 2 litre su içen biriyim ben bunları göz önünde bulundururum herzaman prp tedavisine başladım teşekkürler

biotin eksikliği yüzünden de cilt kuruluğu oluyormuş... ben şimdi nutraxin biotin kullanmaya başladım ve iyi geldi

Back
X