Lekeler, Çiller Cilt lekeleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Sena 84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
358
266
103
41
Kızlar yaşım 33 ve artık ciltte lekelenmeler başladı tabiki kullanıp da memnun kaldiniz güneş kremleri markalarının bekliyorum solente yi öneriler ama demenemek için biraz pahali geldi bana vich öneren varmı aranizda birde bu solente zamanla lekeleri duzeltiyor Muş

güneş kremi kullanmıyorum. lekelerimi de seviyorum :KK70: 3-5 taneler.
ama
senin için : yüksek korumalı nivea yüz kremi. lekeler içinde kış aylarında güneşe direkt cıkmamak kaydı ile cok güzel kremler var. ve nerdeyse %90 etkilier. bilinen kalite her krem markasında var.

Benim cildim çok hassas ve beyaz tenliyim. Güneşte kalınca kırmızı kırmızı kabarmaya başlıyorum bir süre sonra. Dermatoloğum yıllar önce la roche posay önermişti. Losyon şeklinde olanını kullanıyorum. Çok memnunum kaç yıl oldu hala değiştirme ihtiyacı duymadım. Parfümsüz olduğu için kokusundan bi süre sonra bıkıyorsunuz ama onun dışında bir problemim yok. 50 spf olanını kullanıyorum bazı markalarda 60 var ama klinik olarak daha etkin olduğu kanıtlanmamış. Hassas ve beyaz tenliyseniz 50 spf esmerseniz 30 spf kullanabilirsiniz. Önemli olan güneşten koruması olduğu için markasının aşırı fark yapacağını sanmıyorum. Lekeler konusunda bi bilgim yok ama hava kapalı olsa bile güneş korumasını ihmal etmemek önemli. Allah korusun cilt kanserine bile yol açabiliyor.

Seba med kullanıyorum önceleri kullanma gereği duymadım İstanbuldayken güneş Bulda lekelen :))))) vandayım şuan güneşi çok dik leke yapıyor faydasını görüyorum

Seba med kullanıyorum önceleri kullanma gereği duymadım İstanbuldayken güneş Bulda lekelen :))))) vandayım şuan güneşi çok dik leke yapıyor faydasını görüyorum
güneşin dik gelmesi nasıl oluyor, hep duyuyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum nasıl oluyor :)

Kızlar yaşım 33 ve artık ciltte lekelenmeler başladı tabiki kullanıp da memnun kaldiniz güneş kremleri markalarının bekliyorum solente yi öneriler ama demenemek için biraz pahali geldi bana vich öneren varmı aranizda birde bu solente zamanla lekeleri duzeltiyor Muş

Selam cilt lekeleriniz guneste mi cikiyor yoksa hepmi var bana ulasabilirsiniz size yardimci olabilirim

En ucuz en belesten yontem soyleyeyim sana canim :) ara sira sivilcelerim cikiyodu sonra lekelenmeler falan. Elma sirkesini duydum. Benim kayinvalidem evde yapmis elma sirkesi 1 senelik. Daha dogal ve keskin diye onu denedim. Normal elma sirkesi de olur yani. Gece yatmadan once yuzume tonik seklinde uyguluyodum sabah uyandigimda iyice yikadim. 1 ay surekli kullandim ve gercekten de gecirdi. Dene derim

Solante iyidir. 20-30 lira fazla verin solante alın en etkili onu kullandım ben şimdiye kadar. Konu cilt olunca paraya acımamak lazım diye düşünüyorum. (Denediğim markalar;clinique, estee lauder, lancome, shiseido, bioderma, la roche posay, garnier, nivea vs uygun fiyatlılar...)
Buraya şimdi LR cılar doluşur itibar etmemenizi tavsiye ederim.

le roche baya güzel.
diadermine de hem güzel hem lekelere ve yaşlanmaya karşı etkili güneş kremi var fiyatı da indirim zamanı uygun oluyor baya

Daha önce yoktu bikaç senedir var öyle çok değil ama yaş ilerliyor ve yavaş yavaş çoğalıyor yani 5 sene sonra böyle giderse fark edilir dereced3 olacak sanırım özellikle bahar aylarında cogaliyorlar
Selam cilt lekeleriniz guneste mi cikiyor yoksa hepmi var bana ulasabilirsiniz size yardimci olabilirim

Solante iyidir. 20-30 lira fazla verin solante alın en etkili onu kullandım ben şimdiye kadar. Konu cilt olunca paraya acımamak lazım diye düşünüyorum. (Denediğim markalar;clinique, estee lauder, lancome, shiseido, bioderma, la roche posay, garnier, nivea vs uygun fiyatlılar...)
Buraya şimdi LR cılar doluşur itibar etmemenizi tavsiye ederim.
Cnm ablam güzellik uzmanı zaten Dior da çalışıyor ama oda solente yi bilmediği için buraya yazma gereği duydum para pek söz konusu değil ama sordum 129 tl dedi eczane cildime iyi gelmezse çöpe gider bir yerde sivilce yaptığını duydum kafam ondan karıştı ama sağolsun arkadasin biri aydınlatti sivilce ye meyilli ciltler icin olanda varmış benim sivilce sorunum yok ama bazı dönemler malum cikabiliyor

Son düzenleme:
En ucuz en belesten yontem soyleyeyim sana canim :) ara sira sivilcelerim cikiyodu sonra lekelenmeler falan. Elma sirkesini duydum. Benim kayinvalidem evde yapmis elma sirkesi 1 senelik. Daha dogal ve keskin diye onu denedim. Normal elma sirkesi de olur yani. Gece yatmadan once yuzume tonik seklinde uyguluyodum sabah uyandigimda iyice yikadim. 1 ay surekli kullandim ve gercekten de gecirdi. Dene derim
Lekelere faydası oluyor mu peki

Güneş koruyucu kullanmak mutlaka şart. Ben de yillardir farkli urunler kullandim ama en cok diadermine'dan memnun kaldım. Bir de her akşam yüzümü yıkadiktan sonra elma sirkesiyle silerim. Inanilmaz etkisi var

Kizlar solente gayet iyi bir koruyucu
Leke problemi yasiyorum
Beni koruyan tek krem solente.
Bodruma gittim geldim gecen yaz solente kullandim tabi gunesten olabildiginde korudum kendimi sapkalarla falanda tatilden dondugumde kimse anlamadi bile tatilden dondugumu esmerlesmedim.
Ki 41°falan gorduk yani

Back
X