Cnm expigment bende kullandım.bir kremle beraber onun adını unuttum.cildimi soydu.lekeler gidecek derken daha beter oldu.lekelerim çoğaldı.çok üzüldüm.leke konusunda denemediğimkalmadı az çok.heleki kozmetik cilt soyucu sakın kullanma.lazer de çok kötü.ben lekelerimden kurtulmak üzereyim.anlatayım inşallah bu dertten muzdarip arkadaşlar da kurtulurlar.dua etseniz yeter.annem iltihaplı romatizma hastasıydı.ona çare ararken istanbulda bir bitkicinin adını verdiler.anneme birşeyler hazırlayıp gönderdi.annem iyi oldu Allaha şükür.bende dedim deneyimli birine benziyor belki banada lekelrim konusunda bir fikir verir.aradım sordum.bana bir yağ karışımı gönderdi sağolsun.biraz ktü kokuyor ama yapacak bişey yok :) geceleri lekenin üzerine sür yat dedi.ben işten eve gidince sürdüm 3-4 saat bekletip yattım.hiç bir kaşıntı kızarma yan etkisi yok.bitkilerden zaten.1,5 ay olmadı lekelerim yüzde 60-70 azaldı.birde nette bir sabun gördüm.cilt lekeleri içinmiş.onu aldım netten.adı pureganıc massage soap.2 tanesini 45 liraya aldım sitesinden.getiren kargocu arkadaş bu sabunu başkasınında kullandıını memnun olduğunu söledi.sabununda hiç bir yan etkisi yok.benim cildimde hassas çünkü.sabunu netten bi araştır.yağı da istersen bitkici beyin no.sunu verebilirim.zaten yağı sürünce lekenin olduğu yer rengi açılıyor anlıyorsun.ben önce kolumda denedim ne olur ne olmaz diye.sonra başka yerlere başladım.inşallah sende iyi olursun..Allaha emanet ol..Merhaba,
ciltte güneş kaynaklı lekelere ben çözüm bulamadım.daha önce expigment,neostrata vb ürünleri kullandım ama sonuç alamadım.güzellik erkezinde glikolik asitle peeling yaptırdım o da ben de alerjiye neden oldu ondada basarılı olamadım.acaba sizin denediğiniz ciltte aşırı iritasyona neden olmayacak kozmetik-dermo kozmetik ürünler var mı arkadaşlar?
Denicem bunu teşekkürler1 yumurta akını cirpip yüzünüze sürün.Sonra kuruyunca.soyun.Hergün yapın.Inanamayacaksiniz..
Arkadaşlar önerdiğim yağı alıp kullananlar var mı merak ettim.biraz sabır gerektiriyor ama.benim % 70 geçmişti bir kaç gün ara verdim tekrar başladım.biraz daha açıldı.leke silik gibi görünüyor şimdi.dikkatli bakarsan görüyorsun.lutfen sabrederek kullanın.15 günde bir 2-3 gün ara verin.soymuyor cildi hassaslastirmiyor.lutfen bana bilgi verin ama merak ettim sizleri de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?