Lekeler, Çiller Cilt lekelerine are bulan arkadalar var m?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ecemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
235
8
96
Ankara
Merhaba,
ciltte güneş kaynaklı lekelere ben çözüm bulamadım.daha önce expigment,neostrata vb ürünleri kullandım ama sonuç alamadım.güzellik erkezinde glikolik asitle peeling yaptırdım o da ben de alerjiye neden oldu ondada basarılı olamadım.acaba sizin denediğiniz ciltte aşırı iritasyona neden olmayacak kozmetik-dermo kozmetik ürünler var mı arkadaşlar?

Merhaba,
ciltte güneş kaynaklı lekelere ben çözüm bulamadım.daha önce expigment,neostrata vb ürünleri kullandım ama sonuç alamadım.güzellik erkezinde glikolik asitle peeling yaptırdım o da ben de alerjiye neden oldu ondada basarılı olamadım.acaba sizin denediğiniz ciltte aşırı iritasyona neden olmayacak kozmetik-dermo kozmetik ürünler var mı arkadaşlar?
Cnm expigment bende kullandım.bir kremle beraber onun adını unuttum.cildimi soydu.lekeler gidecek derken daha beter oldu.lekelerim çoğaldı.çok üzüldüm.leke konusunda denemediğimkalmadı az çok.heleki kozmetik cilt soyucu sakın kullanma.lazer de çok kötü.ben lekelerimden kurtulmak üzereyim.anlatayım inşallah bu dertten muzdarip arkadaşlar da kurtulurlar.dua etseniz yeter.annem iltihaplı romatizma hastasıydı.ona çare ararken istanbulda bir bitkicinin adını verdiler.anneme birşeyler hazırlayıp gönderdi.annem iyi oldu Allaha şükür.bende dedim deneyimli birine benziyor belki banada lekelrim konusunda bir fikir verir.aradım sordum.bana bir yağ karışımı gönderdi sağolsun.biraz ktü kokuyor ama yapacak bişey yok :) geceleri lekenin üzerine sür yat dedi.ben işten eve gidince sürdüm 3-4 saat bekletip yattım.hiç bir kaşıntı kızarma yan etkisi yok.bitkilerden zaten.1,5 ay olmadı lekelerim yüzde 60-70 azaldı.birde nette bir sabun gördüm.cilt lekeleri içinmiş.onu aldım netten.adı pureganıc massage soap.2 tanesini 45 liraya aldım sitesinden.getiren kargocu arkadaş bu sabunu başkasınında kullandıını memnun olduğunu söledi.sabununda hiç bir yan etkisi yok.benim cildimde hassas çünkü.sabunu netten bi araştır.yağı da istersen bitkici beyin no.sunu verebilirim.zaten yağı sürünce lekenin olduğu yer rengi açılıyor anlıyorsun.ben önce kolumda denedim ne olur ne olmaz diye.sonra başka yerlere başladım.inşallah sende iyi olursun..Allaha emanet ol..

Merhaba aleynaars hanım benimde 3 yıl önce olan güneş yanığı lekem var ve bir türlü geçmiyor geçen yazdan beri doktorların verdiği kremleri kullanıyorm ama hiç geçmiyor yaz geldiğinde lwkw olan yere güneş gelince acıuor o yüzden iyileştirmeye çalışıyırm ve tabi lekede rahatsız edici sizin kullandığınız bitkisel yağı merak ettim kullanmak isterim vana bilgi veririseniz sevinirim

Cnm bitki için vereyim numarayi.insallah iyi olursun.sende ara bi konuş.eger istanbuldaysan git yerlerini de bi gör.ben izmir deyim.bana sabret sür demişti sakın uc bes gunde bırakma dedi.iyi ki dinlemisim.baya büyük bi şişeydi 50 liraya gönderdi bana.ama telefon dan yazıyorum.bu siteyi kullanmayida bilmiyorum.nereden özel msj atılıyor.yada sen bana msj at bildirim gelir mutlaka ben de oraya yazayım numarayi olur mu.

Numarayı banada yazarmısınız

Arkadaşlar önerdiğim yağı alıp kullananlar var mı merak ettim.biraz sabır gerektiriyor ama.benim % 70 geçmişti bir kaç gün ara verdim tekrar başladım.biraz daha açıldı.leke silik gibi görünüyor şimdi.dikkatli bakarsan görüyorsun.lutfen sabrederek kullanın.15 günde bir 2-3 gün ara verin.soymuyor cildi hassaslastirmiyor.lutfen bana bilgi verin ama merak ettim sizleri de.

Bir çay kaşığı karbonat bir çay kaşığı zeytinyag birkaç damla limon bikaç damla gülsuyu istersen bi çay kaşıgıda yoğurt karıştır sür yüzüne lekelerde okadar açılma oluyoki haftada 1 ama çokk bekletme 15 dak yeter ilk yapışta bile farkı gördüm ben denemekte fayda var sonuçta hepsi zararsız ..sevgiler

Ben yağı kullanmaya başladım sivicelerim kabuk tuttu şimdide kırmızı nokta şeklindeler kullanmaya devam ediyorum bakalm sonuç ne olacak

Arkadaşlar önerdiğim yağı alıp kullananlar var mı merak ettim.biraz sabır gerektiriyor ama.benim % 70 geçmişti bir kaç gün ara verdim tekrar başladım.biraz daha açıldı.leke silik gibi görünüyor şimdi.dikkatli bakarsan görüyorsun.lutfen sabrederek kullanın.15 günde bir 2-3 gün ara verin.soymuyor cildi hassaslastirmiyor.lutfen bana bilgi verin ama merak ettim sizleri de.

Merhaba, bende merak ettim şu mucizevi yağı? Kullananlar ne durumda acaba bilgi verebilir mi? Ben Bioderma white objective serisini kullanıyorum 3 aydır ama çok faydasını görmedim. Değiştirip Dermoskin celeritt spf 25 leke kremini almayı düşünüyorum. hiçbir şeyle uğraşmadım şu lekerimle çillerimle uğraştığım kadar :(

merhaba , mesaj olarak atabilir misin yağı temin edebileceğimiz yerin iletişim bilgilerini ?

Selam arkadaşlar Beauty face antipigmentasyon kremi kullananlar var mı? çilt lekeleri, çiller için?

arkadaşım banada numarayı verir misiniz, ben istanbuldayım gidip görüşeyim

Back
X