Lekeler, Çiller cilt lekelerine ozon yağı tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

glsh_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
17
0
86
İstanbul
arkadaslar biz kızların en önemli yerı yüzüdür.benımde tek derdim cildimde sivilceden kalan izler ve güneşten olusan çiller.cok araştırdım ama tam tedavisini bulamadım.taki ozon yağını kullanıncaya kadar.cildimde şuan bebeksi bi ten var :)) bu cok huşuma gidiyo ve lekelerde azalma gördüm.tavsiye ederim kullanmanızı gerckten işe yarıyo.netten bakarsanız ulaşabilrsiniz...

sadece sivilce izleri için mi acaba? su çiçeği izlerine de fayda eder mi

bu cilt sorunları için büyük bi tedavi.ben kullanıyorum sürekli ve memnunum.cildini yaglandırmıyo zaten netten araştırırsan sadece gerekli acıklamaları yapıyolar.ve emınım su çicegi gibi daha bir cok cilt sorununa ii gelir.bi araştır tatlım

lekelerinizde açılmamı oldu tamamen geçermi ki zaten çillerim açık kahve ama tamamen yok olsun isterim nerden alabilir fiyatı nedir

Ozon yağı zeytinyağı ozonlanarak yapılıyor.Acaba yağlı ciltleri daha da yağlandırıyormudur? Yağlı cildi olup ta deneyen var mı arkadaşlar? :44:

yaaa bana yardım edin lütfen nasıl soru sorabilirim burada bende üyeyim siteye

Son düzenleme:
bende 3 ay düzenli biogreen ozonyağı kullandım...fayda göremedim...sizinkinin markası neydii..

Anlaşılan Ozon yağı da faydaları şişirme bir ürün.Daha yüzüme sürerek faydasını gördüğüm bir ürüne rastlamadım.Proactive'den Murad'a kadar denemediğim ürün kalmadı. Bu çeşit kozmetiklerden medet ummamalıyız sanırım .Sorunu daha derinlerden aramalıyız. Bana kalsa akne ve komedon konusu hekimlerce çözümü olmayan bir konu ya neyse.

Merhaba, ben 1 aydır düzenli ozon yağı kullanıyorum. İyi bir marka, aynen güzellik uzmanın söylediği gibi cildimi temizledim, gece yatmadan 1 saat önce sürdüm, ama leke için hiç bir faydasını görmedim. Kırışıklıkları da azaltmadı. Gündüzleri çıkmadan önce faktörü yüksek nemlendirici de kullanıyorum. Kullandığım sıradan bir nemlendiriciden farkı yok. Öyle mucize falan değil yani. Sivilcelenme yapmadı bu arada.

iki ayrı konuda aynı soruyu sormuş oldum ama
ben doa dan sipariş ettim ozon yağını.. geldiğinde zaten akmıştı bişyler olmuştu,böyle metalik bir kokusu var ve kıvamı yapış yapış acaba bozuk mu bu yağ yoksa zaten yapısı böyle mi? kargodan gelir gelmez buzluğa da attım ama eriyik hali böyle değdiği yerden kolay kolay çıkmayan çokkk yoğun bir yapıda. ve yanağımda, dipten dolu dolu olan bir sivilce belirdi bugün. bu yağın yapısını bir tarif edebilir misiniz kızlar bozuk mu acaba süphelendim :44:

Son düzenleme:

Ben 2 farklı marka kullandım farklı zamanlarda. İkiside yoğun değildi. Bildiğiniz sıvı yağ kıvamındaydı

o zaman bir gariplik var... zaten sivilce sardı çenemi ve alnımı.. pişman oldum kullandığıma. cilt problemim de yoktu üstelik bakım olsun diye kullandım

ben ilkini mecitefendiden almıştım ve çok memnun kaldım. 2.si o kadar iyi değil mesela

Yağ bozuk değil canım yapısı öle bende öle kullanıyorum buzlukta saklanması gerekiyo içindeki ozonun uçmaması için cildini temizledikten sonra gece yamadan önce sürüyorsun kokusu çok kötü ama bende baya işe yaradı benim sivilceler için kullanmadığım hiç birşey kalmamıştı her yerimde de çıkar yani faydasını gördüm valla yüzümde...

o zaman bir gariplik var... zaten sivilce sardı çenemi ve alnımı.. pişman oldum kullandığıma. cilt problemim de yoktu üstelik bakım olsun diye kullandım

ya gerçektenmi bende lefaction marka kullandım sivilce olmayan yüzümü sivilce sardı hiç bir faydasını görmedim okadarda para verdim
mesaj attım yetkililere ilgilenen bile olmadı hep satana kadar vallahi

ozon yağını yüzüme uyguladım . böyle yılaşık bişey viks gibi:) masaj yaptım 5 dk göz altıma ve kapağınada sürdüm ben. yanlız çok kötü kokuyor ilk olduğundanmı bilinmez ama az önce annem şu yorumu yaptı" evde çürümüş balık mı var acaba" hiç sesimi çıkarmadım sessizce güldüm ve ben koku alamıyorum dedim. :) ama alıyorum kızlar hemde buram buram ölmş hamsi kokusu alıyorum

arkadaşlarım mrb ben cilt tedavisi için tetradox ve özel bi karışım krem kullanıyorum bir ayı geçti faydasını gördm şuan sadece leke var yüzümde lekeler içinde ozon yağı aldım ancak ben ayrı bir yağ diye biliyordum meğer zeytinyağının ozonlanmış haliymiş.zeytinyağı deynce kafam karıştı ciltte tüylenme yapar mı yada olan tüyleri besler mi acaba ya.

birde markası sanovital ozone oil yazıo üstnde.bu markadan kullanan var mı aranızda herkesi çook öpüyorumm

ben doa dan alıyorum bütün malzemeleri güzel ve fiyatlarıda uygun evet leke konusunda işime çok yaradı daha ozon yağı kullanalı 4. günün sabahına uyandım yüzüm berrak ve dupduru oldu ilk başta bu kutu bitsin daha almam demiştim ama fikrim değişti şuan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…