arkadaslar biz kızların en önemli yerı yüzüdür.benımde tek derdim cildimde sivilceden kalan izler ve güneşten olusan çiller.cok araştırdım ama tam tedavisini bulamadım.taki ozon yağını kullanıncaya kadar.cildimde şuan bebeksi bi ten var :)) bu cok huşuma gidiyo ve lekelerde azalma gördüm.tavsiye ederim kullanmanızı gerckten işe yarıyo.netten bakarsanız ulaşabilrsiniz...
iki ayrı konuda aynı soruyu sormuş oldum ama
ben doa dan sipariş ettim ozon yağını.. geldiğinde zaten akmıştı bişyler olmuştu,böyle metalik bir kokusu var ve kıvamı yapış yapış acaba bozuk mu bu yağ yoksa zaten yapısı böyle mi? kargodan gelir gelmez buzluğa da attım ama eriyik hali böyle değdiği yerden kolay kolay çıkmayan çokkk yoğun bir yapıda. ve yanağımda, dipten dolu dolu olan bir sivilce belirdi bugün. bu yağın yapısını bir tarif edebilir misiniz kızlar bozuk mu acaba süphelendim :44:
Ben 2 farklı marka kullandım farklı zamanlarda. İkiside yoğun değildi. Bildiğiniz sıvı yağ kıvamındaydı
o zaman bir gariplik var... zaten sivilce sardı çenemi ve alnımı.. pişman oldum kullandığıma. cilt problemim de yoktu üstelik bakım olsun diye kullandım
iki ayrı konuda aynı soruyu sormuş oldum ama
ben doa dan sipariş ettim ozon yağını.. geldiğinde zaten akmıştı bişyler olmuştu,böyle metalik bir kokusu var ve kıvamı yapış yapış acaba bozuk mu bu yağ yoksa zaten yapısı böyle mi? kargodan gelir gelmez buzluğa da attım ama eriyik hali böyle değdiği yerden kolay kolay çıkmayan çokkk yoğun bir yapıda. ve yanağımda, dipten dolu dolu olan bir sivilce belirdi bugün. bu yağın yapısını bir tarif edebilir misiniz kızlar bozuk mu acaba süphelendim :44:
o zaman bir gariplik var... zaten sivilce sardı çenemi ve alnımı.. pişman oldum kullandığıma. cilt problemim de yoktu üstelik bakım olsun diye kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?