• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekelerine Safran sabunu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

leylaablam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
17
0
36
İstanbul
Safran Sabunu:İçeriğindeki doğal vitamin ve proteinler cildi besler eşsiz bir parlaklık verir.
Aynısefa, Sandal ağacı ve gerçek safran sayesinde cildinizi nazikçe temizler melanin sorunlarında cildi destekler.Cildinizde var olanan pigment sorunlarına kahve rengi lekelere karşı çok iyi neticeler verir. birkaç haftalık kullanımdan sonra cilt parlaklığını geri kazanmaya başlıyor.bahratçılarda satılıyo fiyatı 7.5 tl civarı. $Safran Sabunu.webp
Kullanımı: Her yıkanmada, istenilen sıklıkla kullanılabilinir.

Meyveli Peeling:Toz, güneş, kirlilik gibi zararlara maruz kalmış donuk ve cansız hale gelmiş
Cilde parlaklık verirken siyah noktaları yağ bezelerini ölü deriyi temizler sadece 1 dakika içinde cildiniz doğal olarak ışıldamaya başlar.
Bir paketini yüzünüze ellerinize topuklarınıza rahatlıkla kullanabilirsiniz tavsiye ederim.Fiyatı pahalı sayılmaz baratçılarda 3-5 tl falan :))$Meyveli piiling.webp

Son düzenleme:
Safran Sabunu:İçeriğindeki doğal vitamin ve proteinler cildi besler eşsiz bir parlaklık verir.
Aynısefa, Sandal ağacı ve gerçek safran sayesinde cildinizi nazikçe temizler melanin sorunlarında cildi destekler.Cildinizde var olanan pigment sorunlarına kahve rengi lekelere karşı çok iyi neticeler verir. birkaç haftalık kullanımdan sonra cilt parlaklığını geri kazanmaya başlıyor.bahratçılarda satılıyo fiyatı 7.5 tl civarı.Eki Görüntüle 219370
Kullanımı: Her yıkanmada, istenilen sıklıkla kullanılabilinir.

Safran sbunu desek illa bu marka mi olmali burda bulabilr mym bilmyrm ama bi soralm bakalm

arkadaşlar başlığı görünce deneyimimi paylaşayım dedim. safranboluya geziye gitmiştik küçük bir safran sabunu aldım( işe yaramazsa boşa gitmesin diye), cildim kuru olduğu için gün aşırı yıkadım. 10 gün sonra iltifatlar başladı yüzüne bi güzellik ışıltı geldi diye:66:. o küçük sabun bile bayağı süre gidiyor. şiddetle tavsiye ederim. :nazar:

Safran sabununu ben de merak ettim. Ticaretimiz.com'da 5 tl ama bu markadan mı bilmem. Sanırım eczanelerde satılıyodur.

merhabalar safranlı sabunu kullandığınız kısa süre içerisinde cildinizdeki değişimi farkedeceksiniz. safranlı sabun sampuan duş jeli vazelin gibi ürünleri üretmekteyiz. yardımcı olmaya çalışırım.

Back
X