Maske Tarifleri Cilt parlakligina ne iyi gelir

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Hdnrsmsk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
54
50
3
30
Kızlar cildim cok kuru ve bikac gundur yuzume bisey sürmüyorum. Parlaklığı gitmiş sizin evde uyguladığınız maske var mı hangisi cildinize iyi geliyor genelde hangi maskeyi daha çok yapıyorsunuz ?

Kızlar cildim cok kuru ve bikac gundur yuzume bisey sürmüyorum. Parlaklığı gitmiş sizin evde uyguladığınız maske var mı hangisi cildinize iyi geliyor genelde hangi maskeyi daha çok yapıyorsunuz ?
Gece uyumadan önce nemlendirici krem sürebilirsin, gece boyunca besler cildini. Cildin kuruysa içeriğinde bakım yağları bulunduran ürünleri tercih etmeni öneririm. Bir kaç damla zeytinyağıyla yüzüne masaj yapıp, bir kaç dakika sonra yıkayabilirsin nem vericeğini düşünüyorum. Ürün olarak tavsiye etmem gerekirse de, Garnier'ın yeni nem bombası diye bir ürünü var bende çok memnunum onu kullanabilirsin yada Loreal'in mucizevi yağı var serum şeklinde o da çok iyi gelebilir. Ama nemlendiricini ihmal etme :)

Tamam deneyeceğim yorumun için teşekkür ettim:)

Back
X