doktorunuzun verdiği ilçaları aksatmadan 2 ay sonra geçince bırakmadan kullandınız mı..
eğer hormonal bir durum yoksa ilaçların etki etmesi gerekir.. bende ilçaları ezbere bilirim cilt konusunda hassasımdır:)
benim de yüzüm de kocaman kırmızı sivilceler çıkıyodu ve geçmek bilmiyordu hayıt suyu içiyorum artık yoklar ama izleri var onları ne yapcam bilmiyorum...
kantaron yagı kullan cnm gunde 2 ddefa
geçiriyor mu? kantoron yağı..
ablamın kol dırsegınden oldugu amelıyatın ızı bu yag ıle gectı 1 yıldır kullanıor.bende cıldıme suruom sıvılce cıkarsa.sabaha sönduruyor hemen.
doğum kontrol haplarını kullan.kullandıktan sonra cildin güzelleşecek sivilce falan kalmayacak saçların dökülmeyecek ama işte sorun hapı bıraktıktan sonra yine başlayacak.yine eski hallerinize döneceksiniz.büyük ihtimal sizdeki hormon bozukluğu.mutlaka bir kontrol edin.
Hmmm birde simdi aklima geldi argan yagini hic duydunmu bilmiyorum ama yuzede saclarada iyi geldigini bir cok kez duydum mesela argan yagli sampuanlar filan var onlari alma saf argan yagi al hem cildi gerginlestiriyo hem yag oranini duzene sokuyo hemde saclari guclendiriyo istersen interneten arastir ben faydasini gordum yanliz dedigim gibi saf olucak baska kimyasal madelerle kulaninca ornegin krem filan özelliğini kaybediyormus
Benimde sizin gibiydi.Ergenlik döneminde sivilcesi hiç olmayan ben, iş hayatına girince özellikle yanak bölgemde sivilceler çıktı.Kadın doğuma gittim bişey çıkmadı,Hormon ve karaciğerde temizdi şükür ki.. Gittiğim onca doktorun tedavileri sonuçsuz kaldı. En son 3 ay önce gittiğim doktorum Zoretanin tedavisine başlattı.Şuan için memnunum.6 aylık bi tedavi olucak 2. ayımdayım daha.
doğum kontrol hapını kendi başınıza kullanmayın mutlaka bir doktora danışın öyle alın ama yararıda var.kendim kullandığım için biliyorum.
saç dökülmesi demir eksikliğindendir.(B12) bol bol elma yiyin.meyve kuruları tüketin.kırmızı et yiyin.saçınızıda badem yağı kullanabilirsiniz.
cilt için her sabah kalktığınızda ve gece uykudan önce sırtınızı yüzünüzü bebek sabunu ile yıkamanızı tavsiye ederim ama soğuk suyla.sıcak su sivilceleri hem besliyor hemde yayılmasına neden oluyor.
doktora kontrole gittiğimde d.kontrol hapı kullanabılırsın demiştir.ama ben kullanmamıştım.ne gibi bi faydasını gördünüz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?