Sivilceli Ciltler cilt problemlerım :(:(:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
kızlar allah daha büyük dert vermesin ama cilt problemlerım artık pskolojımı bozmak üzere...sivilceler,saç dökülmeleri...
sivilce problemım senelerdır var.özellıkle sırt bölgem geçmek bılmıyor.gitmediğim doktor uykulamadıgım kür,içmediğim ilaç,kullanmadıgım krem kalmadı.en son kadın doguma gıttım,hormonal bir problem olmadıgını söyledi.stres desek senelerdırde streslı olamam heralde.. bilmiyorum kabusum oldu artık bu durum.saçlarımda ço dökülüyor.yakında kel kalmaktan korkuyorum.

dogum kontrol hapı deneyecegım artık bı onu denemedim.ne diyorsunuz bu konuda...

doktorunuzun verdiği ilçaları aksatmadan 2 ay sonra geçince bırakmadan kullandınız mı..

eğer hormonal bir durum yoksa ilaçların etki etmesi gerekir.. bende ilçaları ezbere bilirim cilt konusunda hassasımdır:)

tastamam kullandım.geçtide..bırakınca tekrar sil bastan

Sacina badem yagi sur beklet 12 saat ayda bir...

Yuzunu ve vucudunuda da elma sirkesi ile yika her dus ta ve banyoda, yuzunu sil her gece... Sabah da durula... Vucudunu yika mutlaka sivilceler gec,eye baslayinca haftada 3 gun yika sadece, birakma... Tamamiyle gecincede sivilceler ayda 3 defa yika... İyi gelir umarim...

doğum kontrol haplarını kullan.kullandıktan sonra cildin güzelleşecek sivilce falan kalmayacak saçların dökülmeyecek ama işte sorun hapı bıraktıktan sonra yine başlayacak.yine eski hallerinize döneceksiniz.büyük ihtimal sizdeki hormon bozukluğu.mutlaka bir kontrol edin.

benim de yüzüm de kocaman kırmızı sivilceler çıkıyodu ve geçmek bilmiyordu hayıt suyu içiyorum artık yoklar ama izleri var onları ne yapcam bilmiyorum...

Dogum kontrol kulanirsan bu seferde kilanma problemin olabilir ayrica bildigim kadariyla kiloda yapabiliyo tabi bu herkezde be her dogum kontrol hapinda olmuyo doktorun tavsiyesi altinda kulanirsa senin icin daha iyi olur ayrica seyde yapabilirsin bir kabartma tozu icine yarim portakal suyu sik ve yuzune sur tv de gormustum cildi hem temizliyor hemde sivilceleri senide hisedebilecegin sekilde yakiyo ve geciriyo

peki sadece sivilceler için kullandıgımı düşürsek ne kadar süre kullanmam gerekir bir bilgin varmı..inan o kadar umutsuz vakayımkı herşeyden medet umar oldum.hormon bozuklugu çıkmadı tahlillerimde..karacigerede baglı değil.doktorlara göre bir sebep yok.hatta en son gıttıgım doktor bilmiyorum neden böyle oldugunu dedi.

Hmmm birde simdi aklima geldi argan yagini hic duydunmu bilmiyorum ama yuzede saclarada iyi geldigini bir cok kez duydum mesela argan yagli sampuanlar filan var onlari alma saf argan yagi al hem cildi gerginlestiriyo hem yag oranini duzene sokuyo hemde saclari guclendiriyo istersen interneten arastir ben faydasini gordum yanliz dedigim gibi saf olucak baska kimyasal madelerle kulaninca ornegin krem filan özelliğini kaybediyormus

Benimde sizin gibiydi.Ergenlik döneminde sivilcesi hiç olmayan ben, iş hayatına girince özellikle yanak bölgemde sivilceler çıktı.Kadın doğuma gittim bişey çıkmadı,Hormon ve karaciğerde temizdi şükür ki.. Gittiğim onca doktorun tedavileri sonuçsuz kaldı. En son 3 ay önce gittiğim doktorum Zoretanin tedavisine başlattı.Şuan için memnunum.6 aylık bi tedavi olucak 2. ayımdayım daha.

argan yagını hiç denemedım.aktarda bulunurmu acaba?

zoratanın ve reocuttane da kullanmadım doktor vermedi.

doğum kontrol hapını kendi başınıza kullanmayın mutlaka bir doktora danışın öyle alın ama yararıda var.kendim kullandığım için biliyorum.

saç dökülmesi demir eksikliğindendir.(B12) bol bol elma yiyin.meyve kuruları tüketin.kırmızı et yiyin.saçınızıda badem yağı kullanabilirsiniz.

cilt için her sabah kalktığınızda ve gece uykudan önce sırtınızı yüzünüzü bebek sabunu ile yıkamanızı tavsiye ederim ama soğuk suyla.sıcak su sivilceleri hem besliyor hemde yayılmasına neden oluyor.

doktora kontrole gittiğimde d.kontrol hapı kullanabılırsın demiştir.ama ben kullanmamıştım.ne gibi bi faydasını gördünüz acaba?

doktora kontrole gittiğimde d.kontrol hapı kullanabılırsın demiştir.ama ben kullanmamıştım.ne gibi bi faydasını gördünüz acaba?

ne gibi yararı oldu söyleyeyim hemen.
tüylenme gibi bir derdim yok.
hapı kullanmaya başladıktan sonra sivilceler yok oldular sadece adet olduğumdan birkaç gün önce çıkıyorlar o kadar.
saçlarım gürleşti.
tırnaklar için yararlı.onları güçlendiriyor.
rahim kanserini önlüyor.

ama zararlarıda yok değil hani.
en önemlisi kilo aldırıyor.yani bende öyle oldu.belki başkaları için geçerli değil bu durum.
fazlasıyla kadın mantardan şikayetçi hapı kullandıktan sonra.

yani her ilaç gibi hem yararları hem zararlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…