Kullanıyorm cnm ayruca fondötenim bile güneş kremi içinde olanında alıyorm bi yag yüzümdeki lekeleri gözle görülr şeklde azaltı ama yınede varGüneş kremi kullanıyor musunuz? Lekeleriniz güneş gördükçe lekeleriniz durmaya devam edecek maalesef.
Kullanıyorm cnm ayruca fondötenim bile güneş kremi içinde olanında alıyorm bi yag yüzümdeki lekeleri gözle görülr şeklde azaltı ama yınede var
Yagı bıraktım cnm hint tagı kas kiprik gurleştirsin die aldım baktım lekelermi açtı ama 2 ay falan kullandım o çok sabır istiyor bakalım hayırlısı arnavut kremi aldım bugun 3.gun
Orjınal dediler cnm instgram değilCanım Arnavut kremi orijinal mı yoksa Instagram daki arbutinli olan mi
Orjınal dediler cnm instgram değil
Cnm şimdilk ii cnm burda tanıdık bi arkadastan temn ettim cildimi sabah uyandıgımda yumuşacık yapıyor ayın 5.den bu yana kullanıyorm daha yeni 1 ay yd 1.5 ay kullanmak lazım mışNereden temin ettin canım memnun musun kaç gündür kullanıyorsun
Cnm şimdilk ii cnm burda tanıdık bi arkadastan temn ettim cildimi sabah uyandıgımda yumuşacık yapıyor ayın 5.den bu yana kullanıyorm daha yeni 1 ay yd 1.5 ay kullanmak lazım mış
Sevgili ar-hi Arnavut kremi nin sahtesi çokmuş nasıl buldun orijinaliniCnm şimdilk ii cnm burda tanıdık bi arkadastan temn ettim cildimi sabah uyandıgımda yumuşacık yapıyor ayın 5.den bu yana kullanıyorm daha yeni 1 ay yd 1.5 ay kullanmak lazım mış
Çok övdü cnm kremni yurtdışına faln gönderıyorum dedi bnm lekeleeım gunes ve hamilelik karısık ortayabnmde kullanmadıgım kalmadıgı için bunudadenesem n kaybedrım düşüncesyle basladım baklm biray sonra farkeder
Yok cnmSenin kullandığında cıva var mi
Cnm ben hazır kutuda aldımBen de istiyorum yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?