Lekeler, Çiller Cilt rengi güneş vehamilelk sonrası..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Ar-hi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
18
3
1
40
Merhaba arkadşlar uzun yıllardır yzümdeki lekelrle svaş veriyorum öneri kullanıp sonuç alan yag doğal ürünler kremlere açıgım ama çoook sey denedim bilginiz olsun

İnşlh cnm inşlh teni bi kreme başladım bakalım hayrlısı

Güneş kremi kullanıyor musunuz? Lekeleriniz güneş gördükçe lekeleriniz durmaya devam edecek maalesef.

Güneş kremi kullanıyor musunuz? Lekeleriniz güneş gördükçe lekeleriniz durmaya devam edecek maalesef.
Kullanıyorm cnm ayruca fondötenim bile güneş kremi içinde olanında alıyorm bi yag yüzümdeki lekeleri gözle görülr şeklde azaltı ama yınede var

Yagı bıraktım cnm hint tagı kas kiprik gurleştirsin die aldım baktım lekelermi açtı ama 2 ay falan kullandım o çok sabır istiyor bakalım hayırlısı arnavut kremi aldım bugun 3.gun

Yagı bıraktım cnm hint tagı kas kiprik gurleştirsin die aldım baktım lekelermi açtı ama 2 ay falan kullandım o çok sabır istiyor bakalım hayırlısı arnavut kremi aldım bugun 3.gun

Canım Arnavut kremi orijinal mı yoksa Instagram daki arbutinli olan mi

Nereden temin ettin canım memnun musun kaç gündür kullanıyorsun
Cnm şimdilk ii cnm burda tanıdık bi arkadastan temn ettim cildimi sabah uyandıgımda yumuşacık yapıyor ayın 5.den bu yana kullanıyorm daha yeni 1 ay yd 1.5 ay kullanmak lazım mış

Cnm şimdilk ii cnm burda tanıdık bi arkadastan temn ettim cildimi sabah uyandıgımda yumuşacık yapıyor ayın 5.den bu yana kullanıyorm daha yeni 1 ay yd 1.5 ay kullanmak lazım mış

Sevindim senin adına inşallah olumlu sonuç alırsın.senin lekelerin nasıl oluştu benimki hamilelikte oluştu emzirmeyi bıraktığım halde geçmedi bende yağlar kremler kürler denedim bı sonuca varamadım.

Sevgili ar-hi Arnavut kremi nin sahtesi çokmuş nasıl buldun orijinalini

Çok övdü cnm kremni yurtdışına faln gönderıyorum dedi bnm lekeleeım gunes ve hamilelik karısık ortayabnmde kullanmadıgım kalmadıgı için bunudadenesem n kaybedrım düşüncesyle basladım baklm biray sonra farkeder

Ben de istiyorum yapar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…