ah super ne kadardır kullanıosn yaklasık 1 ay oldumuHaftada 2, en fazla 3 düzenli olarak yapıyorum.İnanın çok iyi geldi.Elbette hemen mucize beklemiyorum ama burnum kenarlarındaki lekelerde azalma görüyorum.Çenemdeki ve yanağımdaki sivilce izine elveda dedim.
ah super ne kadardır kullanıosn yaklasık 1 ay oldumu
bıde gozenekler ıcın bı faydası oldumu sıyah noktalarla
cok guzel bı peelıng oldgunu soylıyım oncelıkle ama bn henuz 3 kez yaptım sanırım her yaptgmda yazdım burayaKonuyu başlattığımdan beri yapıyorum yaklaşık 18 gün olmuş tabi hergün yapmadığım için ortalama 8 kere uygulamışımdır.
Gözeneklerim için biraz daha yol var diyebilirim ama siyah noktalara iyi geliyor yani oluşmamasını sağlıyor.Regl döneminde çıkan sivilcelerim kurudu.:124:
Sizin nasıl peki:107:
cok guzel bı peelıng oldgunu soylıyım oncelıkle ama bn henuz 3 kez yaptım sanırım her yaptgmda yazdım buraya
1 tane sıvılce cıktı dun yuzumde
sanırım regl olcam ama daha cok yenı 2 ay kadar denıcem
benimde yüzüm kızarıyor canım geçiyor zaten merak etme.ben hemen yüzümü yıkadıktan sonra buzdolabına koyduğum gül suyu ile rahatlamaya çalışıyorum.gayette işe yarıyor.sende öyle yap.sonra mis gibi oluyoruz işte:)bugun 3. kes yptım sızınde yıkayınca kızarıomu yuzunuz ya bı sure kızarıo bole yanıo sankı
pirinç nişastası satılıyormu ben bulamadımkızlar pirinç nişastasıda aynı işi görürmü acaba hani pütür pütür olmasın die
KOltuk altı ve bikini bölgesindeki kararmaları da acar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?