- 6 Ocak 2016
- 293
- 167
- 18
- Konu Sahibi oceangirl21
-
Merhaba bir cildiyeye gozuksen önce daha iyi olmaz mı?
çok önceden gitmiştim zaten bana bir solisyon ve krem verdi oda sivilcelerim içindi yani :)
Gene bir git belki cildine uygun bir krem verir cilt yağın için
olabilir.. teşekkürler öneriniz için :)
nivea yı geç.. neutrogena nın turuncu yüz yıkama jeli var ekstra salisilik içerikli onu al.. bir de toniğini al.. bir de dermokil kil maskesi 3 günde bir yapılacak..
No no. Nivea falan bulaşmayın. Aşırı kimyasal. Ben bioderma H2 o temizleme suyu ve sebium serisi jel tavsiye ederim. Reçete.com 'dan uygun fiyata bulabilirsiniz ve de hediye yolluyorlar cilt tipinize göre. Yağlanma sorununa çok iyi geliyor.merhaba kızlar ben sizlere birşey danışmak istiyorum.
benim yağlı bir cildim var ve cildim için nivea'nın (yağlı ciltler için) tonik ve yüz temizleme jelini almayı düşünüyorum. aranızda kullanan var mı? varsa tavsiye eder misiniz?
fikirlerinizi öğrenmek isterim :)
öneriniz icin tesekkur ederim :)No no. Nivea falan bulaşmayın. Aşırı kimyasal. Ben bioderma H2 o temizleme suyu ve sebium serisi jel tavsiye ederim. Reçete.com 'dan uygun fiyata bulabilirsiniz ve de hediye yolluyorlar cilt tipinize göre. Yağlanma sorununa çok iyi geliyor.
Gelecektir cünkü benim cildim en yağlı ve kirmizi sivilce lekesi bırakan cinsten sorunlu bir cilt tipidir. Gerçi su an başka bir ürün kullanıyorum sivilce lekelerim var diye. Ama yağlanma sorununa çözüm getiriyor.öneriniz icin tesekkur ederim :)
umarim benim cildime de iyi gelir..
en kisa zamanda alicam hemen :)Gelecektir cünkü benim cildim en yağlı ve kirmizi sivilce lekesi bırakan cinsten sorunlu bir cilt tipidir. Gerçi su an başka bir ürün kullanıyorum sivilce lekelerim var diye. Ama yağlanma sorununa çözüm getiriyor.
evet duymuştum olabilir,bakalım :)Lr markasini duyduysan onun urunlerini tsvsiye ederim
Lr iş ortağıyım istediğiniz ürünler ve temini hakkinda ulaşabilirsiniz.evet duymuştum olabilir,bakalım :)
teşekkürler öneriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?